Hogy hihetnek még mindig istenben?
31~
Nem, én nem vagyok hívő, én tudom, hogy a legfensőbb intelligencia amit Istennek nevezünk tart fenn mindent.
Az ami olyan „remekül hangzik” nem hitre, hanem erre a tudatra van alapozva.
33~
Amiket itt irtam nekem nem hit, azokat tudom. Én láttam és tudom, hogy a dolgok megjelenését, az alakot a tudat hozza létre és tartja fenn.
"
vannajMinden évszázad jobb volt, mint az előző. Aki ezt nem tudja, az vagy buta, vagy hülye."
Olvasási nehétségeid vannak?
Mitől jó az neked hogy a 20. Században több tíz millió embert irtottak ki. A legateistább évszázad a 20. volt, mi ebben a jó neked?, visszaborithatnam neked, vagy buta vagy hülye vagy.
"20. Században több tíz millió"
Nézd: ha te általános iskolában kerülted a reál tárgyakat, arról én nem tehetek. Az előző századokban sokkal rosszabb volt az élet, és ha te ezt nem tudod, az a te bajod.
35~
Onnan tudom, hogy láttam és éreztem igazságát, nekem ez elég. Ha több bizonyítékot akarsz akkor járj utána, nem lehetetlen.
Tudod vannak dolgok amiket csak saját magadnak bizonyíthatsz.
" éreztem "
Erre gondoltam én is. Az érzéseidet kevered össze a tudással. Nem láttál semmit.
Eleve semmi jót nem jelent, ha tudáson a hitet érted, a látáson pedig az érzéseidet. De ez sajnos eléggé általános a hívőknél. Ezért haladt ennyire lassan a fejlődés például az ókorban és a középkorban.
Azóta történt egyáltalán valami, amióta a tudásnak KIZÁRÓLAG a bizonyított tudást fogadják el, és semmi mást. Sem érzést, sem vágyat, sem gondolatot, sem feltételezést, és főleg nem a hitet!
Amúgy: ahogy mondod, utánajártam. Nem most, hanem már több évtizede, folyamatosan.
Egyetlen mákszemnyi választ sem kaptam, soha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!