Nehéz kérdések a jehovákhoz! ?
Miért van ez, hogy amióta kiábrándultam a hitből, azóta haragtartó vagyok, és stresszes?
Mit gondoltok arról, hogy a vallás akkor keletkezett, amikor az első csaló találkozott az első ostobával?
Mit tegyek ha nem vonz engem a kereszténység és Jehova?
Ádám és Éva látta azt, hogy az oroszlán elfogja az Édenkertben a zebrát, és megeszi?
Vagyis, volt állati halál a bűn előtt?
1) Ezer oka lehet, keress fel egy terapeutát.
2) Ez egy szellemeskedő bon mot, nincs sok alapja.
3) Akkor foglalkozz mással, ami érdekel.
4) Erről nem ír a Biblia
5) Nem tudom.
Ez nem kollektív büntetés.
Csupán annyi a magyarázata, hogy egy hibás öntőformával soha nem fogsz tudni hibátlan öntvényt készíteni.
Két lehetőséged van, van megjavítod az öntőformát vagy készítesz egy másikat.
@4
Ennek semmi köze nincs az Ádám és Éva sztorihoz.
A hármas mondta el a tényeket.
Kedves Kérdező, az ilyen és ezekhez hasonló kérdéseidre kielégítő választ találsz a hivatalos oldalunkon: JW.ORG
A keresőbe bármilyen témát beírsz és számtalan kiadványt találsz rájuk amik az adott témakörről megjelentek a kiadásunkban az elmúlt évtizedekben - természetesen a megfelelő bibliai idézetekkel.Javaslom, hogy ott nézelődj.
És egy isten eleve miért teremt hibás öntőformát?
Kedves Kérdező
Az általad feltett kérdések némelyike, nem fog előbbre vinni a hithez, hogy elfogadható legyél Isten szemében.
Jehova akkor nem vonz valakit, ha nem látja benne a lehetőséget, hogy tanítható, és engedelmes, alázatos legyen, mint egy kisgyermek.
Jézus azt mondta, hogy a "kisgyermekeké" Isten országa.
Milyen egy kisgyermek?
(Máté 19:14) . . .„Hagyjátok hozzám jönni a kisgyermekeket, és ne akadályozzátok őket, mert ilyeneké az egek királysága.. . .
Szelíd és tanítható, bíznak másokban.
(Máté 18:4) 4 Aki tehát alázatos, és úgy gondolkodik magáról, mint ez a kisgyermek, az a legnagyobb az egek királyságában.
(1Korintusz 14:20) . . .abban legyetek kisgyermekek, ami rossz.. . .
Nekünk is utánoznunk kell a kisgyermekek alázatát és taníthatóságát.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!