Jahve miért teremtette a rövidlátó embereket? Miért nem teremtett tökéletes emberiséget?
A Mennyország is ilyen...
Tökéletesen unalmas!
Lehet, de ha valaki eljutna, annak szerintem lenne ott érdekesség. Végülis, egyikünk sem látott tökéletes világot...
De aztán (nekem legalábbis) unalmas lenne hosszú távon.
Nincs pizza, nincsenek videójátékok, nincs anime stb. Nekem ez így unalmas.
Mert vannak emberek, akiknek az a legjobb, ha nem látnak meg bizonyos dolgokat. Van, akiknek az a legjobb, ha nem látják a teljes részletességet abból a távolságból, ahonnan más meglátja. Megint másoknak az a legjobb, ha egyáltalán nem látnak.
Lehet, hogy ez igazságtalannak tűnhet, de nem feltétlenül az.
Én is szemüveges vagyok. Nem érzem igazságtalannak. Könnyebb lenne éles látóként élni. De ezt csak én gondolom. Isten legjobb terve pedig az volt, hogy szemüvegbe lássak jól. Lehet ezzel is megnőzni. Sőt, van, akinek jól áll egy szemüveg. Az enyém fényre sötétedik és ennek megvan az előnye is.
Kontaktlencsét sosem próbáltam. Számomra az elképzelhetetlen.
Na de, ha már látás probléma, Isten agyat is adott az embernek, hogy feltalálhassa valaki a szemüveget, kontaktlencsét vagy akár gyerekfejjel a Breiírást.
De sokan így is csak néznek és nem látnak. A magukat éles látónak mondók közt is sokan vakok az igazságra. az én szemem addig romlott, amíg ateista voltam. Miután Isten keresésébe kezdtem a szemem sem romlott tovább. Persze ez saját tapasztalatom.
A kérdésből is látszik, hogy még mindig sokan vannak, akik nem tudják, vagy nem értik, hogy Isten milyen célból hozta létre az életet, és ezért az embert is.
Semmilyen hiba nem volt sem a látásával, sem mással az első házaspárnak. A célnak amiért életet kaptak, tökéletesen megfeleltek.
Napi szinten tesznek fel olyan kérdéseket mint ez is.
az egyik a betegséggel a másik a rövid látással, a harmadik megint más hibával akarja Istent vádolni.
Isten senkit nem teremtett betegnek, az utódok azt örökölték, amit a szüleik tovább adtak.
Hogy nem akartak Isten elhatározásával összhangban élni, ezért váltak tökéletlenekké, és eltértek a helyes iránytól.
Ennek lett a következménye, hogy örökölték az utódok azt, hogy majd maguk döntenek arról mit akarnak az életben, és Isten ne avatkozzon bele az életükbe. Isten pedig levette róluk a kezét, így az emberiség magára maradt abban, hogy hogyan oldjon meg feladatokat. Támogatást nem kaptak.
Ezért kialakult az emberek élete Isten nélkül, és az, hogy idővel betegek lettek, és végül az életük végéhez érve, megszűntek létezni.
ezt az ember magának köszönheti, és az első házaspárnak.
7
Nem erősebb, csak az emberek jobban szeretik a "sötétséget" a világosságnál.
Kedves Kérdező!
Honnan veszed ezeket az alaptalan rágalmakat?
1.Isten rövídlátókat teremtett?
Az emberek bűnös szokásaik miatt lettek rokkanttá,beteggé.
Isten tökéletest teremtett.
2. A Menyország unalmas?
Zagyvaság!...Te jártál már ott? Honnan vettél ilyen értelmetlen ötlete?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!