Szerintetek lehetséges hogy az emberiséget egy másik
Földre érkező fejlett faj teremtette?
Szerintem pont minlet nem. De génmanupiláciot mi is tudunk végezni. Ez esetbe lehetséges lenne valahol igy teremteni. Akár egy szigeten is egy mesterséges őkoszisztémát.
2017. ápr. 4. 19:11
Lehetségesnek lehetséges, csak épp semmi nem utal rá a DNS-ben, hogy mesterségesen belepiszkáltak volna.
2017. ápr. 4. 19:33
Az emberiség teremtése már régóta ismert, ha érdekel, elküldhetem privátban a linket. :)
Persze ezen infókra nyitottnak kell lenni.
S már nem azért, de az új DNS kutatások kimutatják az idegen DNS-t az emberi szervezetben és sorolhatnám, szóval tisztában kéne lenni először az adott témakörben, mielőtt kinyitja valaki a száját. :)
2017. ápr. 4. 20:46
Hallgatlak, hogy állapítod meg egy DNS szakaszról hogy az idegen vagy sem?
Mellesleg már rég megszekvenálták a teljes emberi genomot, mégsem talált senki semmi oda nem illőt. Pedig teljesen nyilvános adatok.
2017. ápr. 4. 20:54
5/12 A kérdező kommentje:
Az hogyha tegyük fel egy idegen civilizáció alakította ki az embert valami másik lényből nem jelenti azt hogy feltétlen idegen vagyis földönkívüli géneket is hozzátett volna az emberi genomhoz.Ilyet nem is mondtam egy szóval sem.Az én kérdésem arra vonatkozott hogy lehetséges-e hogy nem szimpla evolúcióval alakult ki az ember és fejlődött ilyenné.Az hogy a DNS szekvenciák között van olyan információ ami pl a pikkelyes farkat kódolja(most csak mondtam valamit persze ez az információ már nem érvényesül)még nem árulkodik arról hogy ez evolúció miatt került bele vagy idegen civilizáció tette volna bele ezt az információ. Csak annyit lehet tudni hogy rengeteg információt kódol a DNS-ünk és nem mindegyik információ érvényesül már amit kódol.
6/12 A kérdező kommentje:
Az hogy semmi nem utal rá emberi szemmel hogy mesterségesen belepiszkáltak volna még nem jelenti hogy ez így is történt.Ha belegondolunk a Földön nem lenne szabad azt csinálni amit az ember tesz. A Biblia is érdekes dolgokat említ amiket nem hinném hogy szó szerint kell értelmezni. Nem is beszélve azokról a dokumentumokról amiket kivettek a Bibliából.Ha feltételezzük hogy a tudomány és a vallás kapcsolódik valahol akkor az érdekes dolgokat eredményez.
Kérdező, az előző kommentem nem is neked szólt, hanem a 3. válaszolónak.
Egyébként léteznek ún. pszeudogének, pl az emberben a mai napig létezik olyan génszakasz ami tojásfehérjét kódol. Ilyesmire gondoltál?
[link]
2017. ápr. 4. 21:12
Értem én, hogy villanymotor, de mi az, ami hajccsa?
.
No és az ide tántorgó idegenek génjait kik manipulálták, hogy aztán egy idő múlva képesek legyenek a mieinket manipulálni?
2017. ápr. 7. 05:06
hát hogy állat génálomlány lehetséges elég sok állat van az embert között sőt kevés az ember több közöttük az állat, gyilkolnak meg minden bár tény hogy néha van értelme ha mások halálát okozzuk de hogy ok nélkül... az állatok különbek
2017. ápr. 8. 14:40
10/12 anonim válasza:
És azt a másik idegen civilizációt akkor ki teremtette ? vagy ők honnan lettek ?
2017. máj. 9. 21:12
Kapcsolódó kérdések: