Lehetséges valahogy a lelkünket egy másik testbe átvinni?
Figyelt kérdés
Ideiglenesen, vagy végleg, akárhogy. Valahogy "bekerülni" másvalaki testébe.. Hallott-e valaki ilyesmiről?
Van erről feljegyzés, könyv? Létezik-e egyáltalán lélek?
2015. szept. 22. 00:15
1/14 anonim válasza:
Nemsokára lesz fejátültetés (állatoknál már sikerült, csak rövid ideig éltek). Ha ez már olyan rutin lesz, mint a mostani szívátültetés,akkor ez valós probléma lesz.
3/14 Fish1 válasza:
Szerintem ilyen nem létezik. Akkor költözöl új testbe, ha meghal a mostani tested. De olyan nincs, hogy élsz, és átmész más valaki testébe.
4/14 anonim válasza:
Látta valaki a Hasonmás című filmet Bruce Willis-szel? Na én egy olyan megoldást eltudnék képzelni valamikor a jövőben, bár ott sem konkrétan az illető lelkét, hanem a tudatát költöztetik át egy mesterséges testbe. Kicsit olyan mint az Avatar... Nem rossz film érdemes megnézni.
5/14 anonim válasza:
Persze! - hívőik szerint ez a reinkarnáció.
Lélek nélkül nem születik az ember, tehát a lélek az élet alapvető követelménye.
Ha a lélek elhagyja a testet, az megszünik élni, oszlásnak indul.
Kérdés, szerinted hova tünik a befogadó testből az eredeti lélek?
.
Nem lévő valamit amúgy nagy nehézségek árán sem sikerül átvinni valahonnan valahová.
6/14 anonim válasza:
Nem. Nem lehetséges elbitorolni egy másik testet. A léleknek amúgy sincs ilyen célja, mert semmit nem nyerne vele. A lélek, ha elhagyja a saját testét, azaz meghal, nem foglalkozik tovább az adott élettel. Új testet csak reinkarnációval nyer. Ez meg olyan dolog, hogy vagy hiszel benne, vagy nem. Más módja viszont nincs.
7/14 Agent J válasza:
Természetesen lehet, de ahhoz földönkívüli technológiára lenne szükség. Egykor én is földönkívüli voltam, amíg nem ide küldtek erre a nyavalyás sárgolyóra és kicserélték az agyunkat és most ennek a srác testében kell, hogy éljek. 808 éves létemre itt kell dekkolnom ezen Bolygón. Arról már nem is beszélve, hogy állandóan nevetgélek. Röhögök azon, hogy nevetek -, nevetek azon, hogy röhögök -, nevetgélek azon, hogy röhögök és nevetek, borzalom! Ez valami mellékhatása lehet a testcserének.
8/14 anonim válasza:
Yith Dicső Faja képes rá. De csak a legélesebb eszű emberekkel cserélnek testet, azokkal sem sok ideig.
9/14 anonim válasza:
Velem egyszer spontán megtörtént szex közben. A másik fél nem vette észre. Éreztem ahogy a kezemmel (az ő kezével)magamat simogatom.
De csak pár perc volt, és azóta is le vagyok döbbenve. Nem történt meg újra.
10/14 anonim válasza:
Nem létezik semmilyen lélek, egyikőtöknek sincs semmilyen lelke csak egyszerüen a tudattal, hogy ,,nincs lélek" nem tudok megbirkózni. Nem lehet egyik testből a másikba költözni, mert te magad vagy a tested. Ti egy alternatív valóságban éltek, ami csak a fejetekben létezik. Annyiról van itt szó, hogy mindegyikőtök nagyobbat akar mondani a másiknál. Nem tudom lehet nálatok egyfajta szépség versenyhez hasonló akármicsoda lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!