Párom anyja Jehova tanúja, így a Covid alatt volt "szerencsém" egy-két táv gyülekezetbe belehallgatni. Nem 1 nem 2 olyan megnyílvánulásuk volt, amin csak pislogtam. Példa: Jehovát a munka és a család elé kell helyezned. Ha úgy érzed, valaki megpróbálja ezt az értékrended megfordítani, akkor azzal meg kell szakítanod a kapcsolatot, mert rossz hatással lehet rad. És ugye nem akarja senki se megkockáztatni, hogy ne a paradicsomba kerüljön.
Kieg: Érdekesség még, hogy semmit se ünnepelnek. Se szülinap, se névnap, se mikulás, se karácsony és társai, mert magukat ünnepelni hiúság a karácsony meg nem is Jézusról szól csak egy pogány ünnep, amit kitaláltak.
gymosás, mindentől elidegenítés.
Plusz volt egy kis kártya a zsebében a mentősöknek amivel lemondott a jogárol vérátömlesztéshez vagy szervátültetéshez. Aberrált állatok.
Anyám miatt kerültem bele kiskoromban.
Elvette tőlem a születésnapaimat, a karácsonyokat, a Mikulást, a Húsvétot...mindent.. elvette a gyermekkoromat! Tinikènt nem engedett sehova, folyamatosan szabályozott.
Az egész életem arról szólt,hogy egy különc vagyok.
Amikor közel a 19 hez, elmondtam neki, hogy MOST és ITT van vége nekem, konkrétan kitagadott, nem állt szóba velem! Elküldött volna otthonról, csak ott volt apám, aki nem tanú, de teljesen le vette rólam a kezét... Sírva, ordítva mondta , hogy mekkora csalódást okoztam neki, jobban örült volna ha azt mondom, hogy teherbe estem valakitől,minthogy megtagadom Jehovát..azt is mondta, hogy az Ördög befolyásol engem és hogy nincsenek önálló gondolataim..
Szóval, ha valakinek vannak konkrét kérdései a tanításokról , gyülekezetről szívesen válaszolok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!