Ozmium42 kérdése:
25-ből 17 kérdés Jehova tanúiról szól, valószínűleg egy ember kérdezte mindet. Ez még egészséges?
Figyelt kérdés
Nem kéne lassan átnevezni a Valláskritikát "Egy ember provokatív kérdesei Jehovai tanúiról"-ra? Vagy kezelni az illető fixációját egy pszichológussal?2020. aug. 7. 13:31
1/28 anonim válasza:
egy ember egy témában annyi kérdést tesz fel, amennyit akar, amennyiben az nem sérti a szabályzatot (pl. ebben az esetben, nem ugynazt kérdezi meg átfogalmazva).
2/28 A kérdező kommentje:
Az rendben van. A kérdésem az, hogy egészséges-e.
2020. aug. 7. 13:39
3/28 anonim válasza:
A kérdésed kapcsán felmerül az is - gondolom ez a logikai baki nem tűnt fel -, hogy a jelen kérdést is beleszámoljuk-e a "17"-be, illetve hogy ha ennyire zavar téged a dolog, miért szaporítod még egy JT-s kérdéssel a témakört. Amúgy hogy jött ki ez a 25/17? Mindet megszámoltad és azon agyaltál, vajon melyiket írta ki ugyanaz a személy? Ha igen, szerinted EZ egészséges dolog?
4/28 anonim válasza:
1-es vagyok. Már miért ne lenne egészséges? Ha valakit érdekel egy téma, és úgy látja, hogy itt értelmes válaszokat talál, akkor logikus lépésnek tűnik, hogy minden felmerülő kérdését itt ossza meg.
5/28 A kérdező kommentje:
25 kérdés jelenik meg oldalanként, és csak az első oldalt néztem. Körülbelül másfél kemény percbe telt megállapítani. Az én kérdésem nem Jehova tanúiról szól, csak szerepel a nevük a kérdésben. Ha zavar téged, akkor legyen, 18/25.
2020. aug. 7. 13:44
6/28 anonim válasza:
Egészséges. Lehet, hogy csak jobban meg akarja ismerni ezt a közösséget és nagyon érdekli. :)
7/28 A kérdező kommentje:
Inkább kérdésbe csomagolt állításnak tűnik, mint valódi érdeklődésnek. A politika rovatban szokott hasonló kampányolás menni. Ott legalább érthető, hogy az illető fizetett, vagy lelkes.
Ha több oldalig visszamennék, vajon milyen lenne az arány? Mióta tarthat ez a dömping?
2020. aug. 7. 13:46
8/28 anonim válasza:
"Ha több oldalig visszamennék, vajon milyen lenne az arány? Mióta tarthat ez a dömping?" nem tudom, és nem is érdekel. Inkább te is találj valami hasznosabb elfoglaltságot...
9/28 A kérdező kommentje:
Mindenkit felpontozok, aki ide kommentel. Tudtátok, hogy a zsidó, a keresztény, és az iszlám istene is ugyanaz az isten? És hogy a zsidók szerint a szombat, a keresztények szerint a vasárnap, a muszlimok szerint pedig a péntek a kedvenc napja?
2020. aug. 7. 13:56
10/28 DarthPlagueis válasza:
Igen, en tudtam. Nincs is ezzel semmi problema, mindegyik egy kulon kultura.
A zsidoknak a Toran alapszik (tizparancsolat), a keresztenyek Jezus feltamadasa miatt tettek a (zsido) het elso napjara, vasarnapra az urvacsorat... A muszlimoknal most hirtelen nem remlik, hogy miert pentek, de biztos megvan ra az okuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!