Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » 25-ből 17 kérdés Jehova...

Ozmium42 kérdése:

25-ből 17 kérdés Jehova tanúiról szól, valószínűleg egy ember kérdezte mindet. Ez még egészséges?

Figyelt kérdés
Nem kéne lassan átnevezni a Valláskritikát "Egy ember provokatív kérdesei Jehovai tanúiról"-ra? Vagy kezelni az illető fixációját egy pszichológussal?

2020. aug. 7. 13:31
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%
Az Ezoban meg van egy, aki össze-vissza kombiálja a jegyeket, és állandóan erről kérdez, utána meg az emberre ráír, ah válaszol...
2020. aug. 7. 15:10
 12/28 A kérdező kommentje:
Pár éve volt egy nő, aki az időutazásra volt rácsavarodva. A természettudományban meg valaki azon szorongott, hogy az arcszesz denaturálja az arcán lévő fehérjét, és ebből egy új, gyógyíthatatlan vírus keletkezhet de novo.
2020. aug. 7. 15:43
 13/28 anonim ***** válasza:
82%

Van korlát a kérdések feltevésének gyakoriságára, ami ötös szinten negyedóránkénti. Azonban ahhoz 70% kell legalább, ami Jehova Tanúinak nem szokott meglenni.

17 kérdést feltenni, negyedóránként egyet, ez meghaladja a négy órát. Szerintem nem egyetlen egy emberről van szó.

2020. aug. 7. 15:54
 14/28 anonim ***** válasza:
33%

Kérdező!

Pont fordítva van, mint ahogyan azt gondolod!

Nagyon is helyén van kérdéseket feltenni a Jehova Tanúiról! Akár százat is, mert a világosságnak leleplező ereje van.

Ha ezek a kérdések egy embertől származnak, akkor csak köszönettel tartozunk a munkájának! Igen, mert a kérdései által, és az arra kapott adott válaszok igenis leleplező erővel bírnak, és sok embert megmenthet a csalódásoktól és kudarcoktól és a fájdalmaktól, melyeket a Jehova Tanúi okoznak téves és Jézust tagadó tanaikkal!

2020. aug. 7. 15:57
 15/28 A kérdező kommentje:

"Azonban ahhoz 70% kell legalább, ami Jehova Tanúinak nem szokott meglenni."

Ő nem Jehova tanúja, hanem valaki, aki haragszik rájuk.

"17 kérdést feltenni, negyedóránként egyet, ez meghaladja a négy órát. Szerintem nem egyetlen egy emberről van szó."

Vagy nem egyetlen profilról...

2020. aug. 7. 15:58
 16/28 A kérdező kommentje:
#14 Te vagy az?
2020. aug. 7. 15:59
 17/28 anonim ***** válasza:
62%

Nem, de ez már paranoia a részedről!

2020. aug. 7. 16:45
 18/28 anonim ***** válasza:
100%

"Mindenkit felpontozok, aki ide kommentel."

Legalább hazug ne legyél. Engem csuklóból lepontoztál, mert meg mertem kérdezni, miért fontoskodsz itt ennyire.

"Ha zavar téged, akkor legyen, 18/25."

Az ilyen fontoskodók zavarnak, mint te, akiknek nincs jobb hobbijuk, mint a gyk-kérdések elemezgetése.

2020. aug. 7. 17:05
 19/28 A kérdező kommentje:
Nem hinném, hogy paranoia. Ellenben a kérdéses kérdezőnek nincs nickneve, úgyhogy bármelyik anonim profil lehet, és lehet neki több is. Úgyhogy teljesen logikus rákérdezni. Már korábban is olvastam ilyen kérdéseket, ezért annyit sikerült körvonalazni, hogy az illető ex-tanú, és jelenleg is keresztény hívő. A #14 hozzászólás JT ellenes, ugyanakkor a stílusa eléggé őrtornyos, nem lennék meglepve, ha egy ex-tanú írta volna.
2020. aug. 7. 17:06
 20/28 A kérdező kommentje:
Mindenkit felpontoztam, de nem csak én pontozok.
2020. aug. 7. 17:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!