25-ből 17 kérdés Jehova tanúiról szól, valószínűleg egy ember kérdezte mindet. Ez még egészséges?
Van korlát a kérdések feltevésének gyakoriságára, ami ötös szinten negyedóránkénti. Azonban ahhoz 70% kell legalább, ami Jehova Tanúinak nem szokott meglenni.
17 kérdést feltenni, negyedóránként egyet, ez meghaladja a négy órát. Szerintem nem egyetlen egy emberről van szó.
Kérdező!
Pont fordítva van, mint ahogyan azt gondolod!
Nagyon is helyén van kérdéseket feltenni a Jehova Tanúiról! Akár százat is, mert a világosságnak leleplező ereje van.
Ha ezek a kérdések egy embertől származnak, akkor csak köszönettel tartozunk a munkájának! Igen, mert a kérdései által, és az arra kapott adott válaszok igenis leleplező erővel bírnak, és sok embert megmenthet a csalódásoktól és kudarcoktól és a fájdalmaktól, melyeket a Jehova Tanúi okoznak téves és Jézust tagadó tanaikkal!
"Azonban ahhoz 70% kell legalább, ami Jehova Tanúinak nem szokott meglenni."
Ő nem Jehova tanúja, hanem valaki, aki haragszik rájuk.
"17 kérdést feltenni, negyedóránként egyet, ez meghaladja a négy órát. Szerintem nem egyetlen egy emberről van szó."
Vagy nem egyetlen profilról...
Nem, de ez már paranoia a részedről!
"Mindenkit felpontozok, aki ide kommentel."
Legalább hazug ne legyél. Engem csuklóból lepontoztál, mert meg mertem kérdezni, miért fontoskodsz itt ennyire.
"Ha zavar téged, akkor legyen, 18/25."
Az ilyen fontoskodók zavarnak, mint te, akiknek nincs jobb hobbijuk, mint a gyk-kérdések elemezgetése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!