Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » 25-ből 17 kérdés Jehova...

Ozmium42 kérdése:

25-ből 17 kérdés Jehova tanúiról szól, valószínűleg egy ember kérdezte mindet. Ez még egészséges?

Figyelt kérdés
Nem kéne lassan átnevezni a Valláskritikát "Egy ember provokatív kérdesei Jehovai tanúiról"-ra? Vagy kezelni az illető fixációját egy pszichológussal?

2020. aug. 7. 13:31
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
63%

"Az Ezoban meg van egy, aki össze-vissza kombiálja a jegyeket, és állandóan erről kérdez, utána meg az emberre ráír, ah válaszol..."

Valami zgzgh a "becsületes" neve annak a trollnak, ha ír, akkor instant tiltást neki.

Egyébként nem értem, hogy nem törlik az oldalról.

2020. aug. 7. 17:07
 22/28 anonim ***** válasza:
77%

Bocs, szerintem igaza van a kérdezőnek.

Így végig nézve a vkritika oldalt tényleg beteges vagy minimum kényszeres a kérdéseket feltevő egyénisége

2020. aug. 7. 17:26
 23/28 A kérdező kommentje:
Amúgy viccen kívül ijesztő, hogy mit csinálnak a JT-nál az emberekkel, hogy ilyenné válnak. Kb. 10 éve ismertem valakit, ő is egy kiugrott JT volt. A JT agymosási gyakorlatát eltanulta, és Arvisurában meg keresztényellenességben utazott onnantól, hasonló megszállottsággal.
2020. aug. 7. 17:36
 24/28 anonim ***** válasza:
83%

Vidiripi

- Miért ne lenne egészséges? Nyugodtan tehet fel kérdés dömpinget ha ez a téma érdekli! És meg van az az előnye is hogy több szempontból láthat válaszokat a kérdései alatt. Tehát nem egy szűk keresztmetszeten látja a dolgot!

"Tudtátok, hogy a zsidó, a keresztény, és az iszlám istene is ugyanaz az isten?"

Nem ez nem így van ,ez nem igaz!

A keresztények és a muszlimok Istene nem ugyan az az Isten!

A muszlimok nem ismerik el Jézust Isten Fiának és Megváltónak!

2020. aug. 8. 19:03
 25/28 anonim ***** válasza:
68%
Szerintem üldözési mániád van. Van mit beszélni a Jehova Tanuiról elég furfangos alternativ a vallási dogmájuk,ne zavarjon hogy van mit kitárgyalni.Legalább ha valaki erre téved és netán szeretné a szervezet beszervezni itt elolvassa a dolgokat róluk és nem lép bele egy ilyen hamis szervezetbe.
2020. aug. 8. 19:23
 26/28 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem egy kidobott Jehovista boritja a bilit,legalább megtudjuk a belső titkokat. :-))))
2020. aug. 8. 19:25
 27/28 anonim ***** válasza:
86%
Igen, ki más lenne ilyen mániákus.
2020. aug. 9. 12:13
 28/28 anonim ***** válasza:
0%
Eleve az, hogy összességében a jehova tanúiról nagyon sok kérdés van az oldalon, túl sokat foglalkoznak itt vele. Pedig lehet róluk tudni, hogy miféle emberek. Simán ki lehetne őket innen az oldalról szorítani, mert csak két aktív tanú ír ide már évek óta, a többi egy idő után lemorzsolódik. Ha minden kérdéshez odaírnák legalább egy ideig, hogy "jehova tanúi válaszait nem kérem", és nem is tennének fel velük kapcsolatos kérdéseket (van már elég!) egy idő után elmennének az oldalról. Így azonban úgy érzik, hogy tanúskodniuk kell.
2020. aug. 10. 07:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!