Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Egy prosti bekerülhet Isten...

Egy prosti bekerülhet Isten országába?

Figyelt kérdés
jún. 12. 19:05
1 2
 11/14 Jégszív ***** válasza:

"Bűnt az követ el, aki tudva és akarva nem engedelmeskedik Isten parancsának." 😕

Kicsit (nagyon!) komolyabban:

Én bízom benne, ha tényleg létezik egy valóban JÓ és valóban BÖLCS isten, nem úgy ítéli meg az embert, ahogy azt a bamba hívő népe elképzeli!

jún. 23. 09:26
 12/14 anonim ***** válasza:
Abban az esetben igen, ha szakít ezzel a viselkedéssel. Ha ezzel felhagy, akkor mindegy, hogy milyen életet élt azelőtt, megbocsát neki Isten. Isten mindig a cselekedeteket nézi. Ha szereti valaki az Istent, akkor törekszik arra, hogy neki tetszően éljen. Isten pedig ezt elfogadja. Sosem rója fel aztán valakinek azt, hogy azelőtt milyen életet élt.
jún. 25. 15:31
 13/14 anonim válasza:
Ha létezni akkor lehet
júl. 10. 17:08
 14/14 anonim ***** válasza:
Persze! Ha én bekerülök egyszer, nekem is szükségem lehet ott a szolgálataira!
júl. 16. 13:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!