Egy prosti bekerülhet Isten országába?
Figyelt kérdés
jún. 12. 19:05
11/14 Jégszív válasza:
"Bűnt az követ el, aki tudva és akarva nem engedelmeskedik Isten parancsának." 😕
Kicsit (nagyon!) komolyabban:
Én bízom benne, ha tényleg létezik egy valóban JÓ és valóban BÖLCS isten, nem úgy ítéli meg az embert, ahogy azt a bamba hívő népe elképzeli!
12/14 anonim válasza:
Abban az esetben igen, ha szakít ezzel a viselkedéssel. Ha ezzel felhagy, akkor mindegy, hogy milyen életet élt azelőtt, megbocsát neki Isten. Isten mindig a cselekedeteket nézi. Ha szereti valaki az Istent, akkor törekszik arra, hogy neki tetszően éljen. Isten pedig ezt elfogadja. Sosem rója fel aztán valakinek azt, hogy azelőtt milyen életet élt.
14/14 anonim válasza:
Persze! Ha én bekerülök egyszer, nekem is szükségem lehet ott a szolgálataira!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!