Miért érzek a hasonlóságot a JW Biblia magyarázata és Karinthy Frigyes rossz tanuló felel novella utolsó részlete között? 😇😇😇
Amely így hangzik:
ama „felsőbb osztály”, melybe „elégtelen eredmény miatt fel nem léphet”
A sohát szándékosan hagytam ki hátha Isten könyörül rajtuk...
Sem vádaskodó sem gyűlölködő nem vagyok csak szeretem az igazságot az hogy ki mennyire van közel vagy távol a Bibliai igazságoktól szerintem nem kellene vitatkozni róla különben meg úgyis angyal (ok) fogják megmérni nem ti....
😇😇😇
Ha az igazságot szereted, nem gúnyolódsz másokon, mások hitén...
Hanem pl érvelsz, tudod úgy, ahogyan a bibliában Jézus vagy az apostolok!
14-es válaszoló!
A feltett kérdés jó semmi probléma vele, a te kérdésed is jó azért terődött a dolog ilyen irányban mivel a tanúk úgy fogják fel ha kap a fenekezetük vagy a teológiájuk kritikát az csak az ördögtöl lehet.
A másik viselkedés mód amit észrevettem a tanúkon, önigazultság az általunk képviselt tan minden fölött áll, akkor is ha ezt a Bibliából cáfolom amit tanítanak nekik ezt a viselkedés módot a pszichológia nárci-nak mondja az Isten pedig ugyanezt Jézabell szellemének a befolyásának nevezi.😇😇😇
Nagyon tévedsz kérdező! A Biblia tiszta tanítása áll mindenek felett.
Nem látok egyetlen cáfolatot sem a bibliából.
Hát kérdező!
A válaszaiból az alázat az nem sugárzik.
Meg jó hogy mindent jobban tudsz másoknál és tévedhetetlen vagy.
Nem is zavarlak tovább ebben a tökéletes létedben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!