Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » A jelenlegi homoszexualitás...

A jelenlegi homoszexualitás imádat az tulajdonképpen egy sátánista lázadás Isten ellen, aki a férfit és nőt teremtette meg egymásnak?

Figyelt kérdés

Tehát, hogy direkt lázadjanak az Isteni teremtés ellen?

Ugyanakkor a jelenlegi szex és pénz imádat is bálványozás is sátánista lázadás az isteni parancsolatok ellen?

2024. ápr. 13. 09:12
1 2 3 4 5 6
 51/57 Waff ***** válasza:
0%
Nem hitről van szó. Olvasd el a cikket amit linkeltem erről a kutatasról. De ok, vitatkozhatunk azon hogy szerinted az ég piros, attól az még kék...
2024. máj. 22. 11:13
 52/57 anonim ***** válasza:
87%

Olvastam a cikket amire az általad küldött cikk hivatkozik. De amit az 50. válaszomban írtam továbbra is áll. Hiszel amit akarsz, engem nem zavar.

Minden jót.

2024. máj. 22. 12:15
 53/57 Waff ***** válasza:
0%
Tényleg nem értem egyes embereket. Állít valamit ami full légbőlkapott, minden alapot nélkülöző állítás...majd mikor valaki felhívja rá a figyelmet, hogy az ebben a témában történő kutatások pont ennek az ellenkezőjét állapították meg (nem csak most, hanem úgy kb az elmúlt 50-60 évben)...akkor még köti az ebet a karóhoz hogy "hát de nem úgy van ám az". Ez olyan szánalmas... Mennyire korrektebb, vagányabb lenne, ha egyszerűen azt írtad volna "ok, tévedtem, állítottam valamit ami hülyeség volt" mint itt vergődni, és kétségbeesetten próbálni magyarázni a hülyeséget. No te tudod. Minden jót.
2024. máj. 22. 13:41
 54/57 anonim ***** válasza:
Amúgy nem gec*re mindegy, hogy ki mitől lesz bu*i?
2024. máj. 22. 14:43
 55/57 Waff ***** válasza:
0%
Nem mindegy. A mai világban sajnos ezt próbálják beletömni az emberek fejébe hogy így születtek, hogy ez természetes, hogy a nem normális valójában normális. És ez nagyon nem helyes. Mert minden ember lelke születéskor EGÉSZSÉGES. Senki sem születik sem homoszexuálisank, sem transzfesztitának, sem lezbikusnak, sem nekrofílnak, sem pedofílnak, sem alkoholistának, sem gyilkosnak stb stb stb. Ezeket (nem tudjuk pontosan milyen arányú és jellegű társadalmi és egyéb hatásokra szedjük fel életünk folyamán). És azért nem mindegy, mert ha felismerjük hogy nem így születtünk, nem pecsételte meg előre senki a sorsunkat, akkor sokkal könnyeb a jó irányba változtatnunk.
2024. máj. 22. 14:51
 56/57 anonim ***** válasza:
75%

Nekem senki nem tömi ezt a fejembe, de azzal is mi a f*szt kell foglalkozni? Miért kell azzal foglalkozni, hogy ki mire izgul meg hogy miért?

Te képes lennél felizgulni a saját nemedre és élvezeted lelni abban a saját nemed egy másik egyedének a nemiszervét kell a száddal kényeztetned? Képes lennél heteróból meleg lenni külső ingerek, befolyásolások hatására?

2024. máj. 22. 15:16
 57/57 anonim ***** válasza:
75%
De amúgy meg miért jó irány? Mivel lenne jobb irány ha holnaptól Whisperton nem f*szt szopna, hanem punc*t nyalna? Mivel lenne ez Neked jobb?
2024. máj. 22. 15:17
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!