Miben hazudik az Axióma keresztény youtube csatorna? Miért hazudna?
Hazudni nem hazudnak, legfeljebb csak tévednek.
De nekem az az érzésem kérdező, hogy ezzel te inkább csak reklámozni akarod a kereszténységet, mintsem valós kritikát várnál a videókban látottakra.
Ha reklám volt, bevált, mert 1-1 "tetszik" ment a videók alá.
Láttam már egy-két anyagukat. Nekem bejön ez a fajta ismeretterjesztés, különösen a logikai érvelések. Szerintem nem hazudnak.
Ateista szemlélettel nyilván mese az egész. Ezért ők szó szerint csak meséket láthatnak. De nekem hívő lelkemnek jót tesznek ezek a mesék.
Mondjuk valláskritikában viszonylag ritkán látunk egyértelműen hittérítő "kérdést".
Gratulálok, kérődző!
Hát, tudod... kíváncsi voltam, megnéztem.
Az első egyszerűen butaság. Azért nem lehet hazugságnak nevezni, mert olyan szinten gyenge, és annyira nincsenek még érvek se benne, hogy 80-as IQ fölött ezzel senkit nem lehet megtéveszteni.
De a második az igazi, ahol a szerzők valahogy még azt is elfelejtették, hogy Jézus NEM decemberben született. Ez már olyan szinten gyenge, hogy egy értelmesebb óvodás is átlát rajta.
Igazából kinek szólnak ezek a videók?
Mert aki már arra képes, hogy a nyál nem folyik ki a szájából evés közben, annak már nem valók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!