Keresztényen mit gondoltok a kiáltó szó youtube csatornáról?
Ahogy én kivettem a videóiból tagadja, hogy léteznek démonok, sátán, bukott angyalok.
Csak a leírást olvastam, de azt sem végig, mert az első bibliaellenes mondatnál abbahagytam.
Azt írja, hogy a démonok a fejünkben elhelyezett téves információk. A Bibliában én nem ezt látom. A Bibliában az van, hogy a démonok személyek, akiknek van tudatuk, van értelmük és vannak érzelmeik. Sőt, még arra is képesek, hogy beszéljenek: pl. állandóan kikiabáltak a megszállott emberekből, hogy Jézus az Isten szentje, vagy mondjuk egy másik esetben megkérték Jézust, hogy küldje őket a disznónyájba,
Ez is egy önjelölt próféta aki hülyeségeket olvas ki a Bibliából.
Szegény Luther azt hitte, hogy mennyire felvilágosultak leszünk majd a Bibliával kapcsolatban ha mindenki készhez kap egyet erre meg jelennek az ilyenek.
Egy hamis, tévtanító aki beszél!
Viszont, "A nagy nyomorúság előtt" nevű csatorna, az teljesen rendben van, valóban az Isten igazságát közvetíti!
#8 Valóban? Tagadja ő is például, hogy démonok lakhatnának az emberben. A gadarénus megszállottal mi a helyzet? Vagy a magdalai Máriával, akiből Jézus 7 démont űzött ki? Nem 2-3 verset kellene egymás mellé pakolgatni, mint ahogy ő fogalmaz (ezt csinálja egyébként az összes hamis tanító), hanem azt a másik 30-at is figyelembe kellene venni, ami az adott témáról szól.
A tévelygés melegágya, ha embereket követünk, és kijelentjük róluk, hogy Isten igazságát közvetítik. Mert könnyen lehet, hogy ma még Isten szavát szólták, szépen bedőltünk nekik, és holnap már a sátán szavát fogják szólni úgy, hogy észre sem vesszük. Amikor a sátán megkisérttette Jézust, Isten szavával kezdte: "Meg van írva...". Ennek ma nagyon sokan bedőlnek!
A Bibliában van írva, több helyen is, hogy 2-3 bizonyságon áll meg az igazság.Ezért bizonyos, ha valaki legalább ennyi igét rak egymás mellé egy adott témával kaocsolatban, akkor biztos, hogy az igazságot fogja látni A kereszténységben, ezt az Isten adta utasítást nem teszik meg.
Démonokkal kapcsolatosan pedig igazuk van, hogy nem szállnak bele emberekbe, ahogy a Gadarénusoknál történt esetben sem. A démon daimon ógörög szó azt jelenti szó szerint, hogy nem föntről jövő tanítás. Tehát hamis tanokat jelent..későbbiekben adták hozzá a gonosz szellem jelentést.A "7 démon" kifejezés is azt jelenti, hogy sok hamis tan, igazságtalanságot űzött ki az elméjéből. Nagyon is helyén való a legalább 2-3 bizonyságon alapuló vizsgálat.Ez az Isten utasítása, aminek a Biblia olvasók 90%-a biztosan nemtesz eleget, ezért esnek áldozatául a kereszténységnek és más egyéb hazudozók tanainak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!