A Jehovistáknál miért engedélyezett a jóslás? Sőt,még ő maguk is egy rakás jóslást csináltak Jézus visszajövetelét illetően,úgye ezek mind hamis próféciák voltak,?
Egyik keresztény vallásnál sem megengedett. Mármint, ha számít valamit a biblia. A biblia által megírt jövő pedig nem jóslás, hanem hit kérdése.
Másrészről pedig sosem értettem az akármilyen hitű emberek degradáló kérdéseit a más vallásúak iránt. Tökmindegy hogy zsidó, hit gyülekezet vagy bármi.
Nem szeretnetek kéne egymást?
"Nem szeretnetek kéne egymást?"
Ezt nem értem én sem, Jézus tanításaiból ez jön le nekem is, de valahogy ez nem megy át az embereknek.
---------A biblia által megírt jövő pedig nem jóslás,------
mutasd meg kérlek hol vannak a megjósolt évszámok a bibliában?
ezt ők maguk irták le az őrtoronyban,de itt egy link és utána lehet nézni az angol eredeti őrtoronyban én megtettem.
A "jehova tanui blog", egy hitehagyott weboldal, ahol olyan emberek gyártanak elméleteket, vagy akár irományokat is a Tanúk ellen, akik vagy elhagyták a gyülekezetet, vagy megvetik őket, mert nem gyakorolnak bizonyos szokásokat, amiket más kereszténynek nevezett vallások igen.
Ilyen személyek összefogtak Jehova Tanúi ellen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!