"Akit nem talált ki senki, hanem ő talált ki mindent" - van ennél jobb definíció a Forrásra?
“"Akit nem talált ki senki, hanem ő talált ki mindent" - van ennél jobb definíció a Forrásra?”
Hát ha olyan “Forrásban” hiszel amit nem talált ki senki, hanem ő talált ki mindent akkor arra jó. Másra nem igazán (s ebbe a másra beletartozik a Forrás létezésének bizonyítása is meg még sok-sok más eset is, ugye).
A tüzet látom, érzem és különböző módszerekkel meg tudom vizsgálni és a történő folyamatot le is tudom írni.
Szóval te ugyan ezt meg tudod tenni, a kitalált valamiddel?
"Azt hiszed, értelmetlen valami, csak mert a te felfogásod alkalmatlan bármit is elcsípni belőle. Gratulálok."
Önmagában értelmetlen amit írtál.
De ha te hiszel benne és van fogalmad róla, akkor valószínű más jellemzőket is tudsz mondani erről a valamiről.
Szóval nem akarsz válaszolni értem.
Mellesleg vakoknak el lehet magyarázni bizonyos koncepciókkal, hogy milyen színek vannak és formák és azok milyenek.
Szóval megosztanád azt az irodalmat, amelyet te igaznak vagy fontosnak találsz a témával kapcsolatban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!