Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » "Akit nem talált ki senki,...

"Akit nem talált ki senki, hanem ő talált ki mindent" - van ennél jobb definíció a Forrásra?

Figyelt kérdés
2024. febr. 12. 22:02
1 2 3 4 5
 21/41 A kérdező kommentje:
Ó, most jövök rá: a szádba kellene rágni, semmit nem bízva a képzeletedre, ami lehet, hogy nullával egyenlő. Azt hiszed, értelmetlen valami, csak mert a te felfogásod alkalmatlan bármit is elcsípni belőle. Gratulálok.
2024. febr. 16. 09:32
 22/41 Tevenyereggyarto ***** válasza:
54%

“"Akit nem talált ki senki, hanem ő talált ki mindent" - van ennél jobb definíció a Forrásra?”

Hát ha olyan “Forrásban” hiszel amit nem talált ki senki, hanem ő talált ki mindent akkor arra jó. Másra nem igazán (s ebbe a másra beletartozik a Forrás létezésének bizonyítása is meg még sok-sok más eset is, ugye).

2024. febr. 16. 09:38
 23/41 anonim ***** válasza:
100%

A tüzet látom, érzem és különböző módszerekkel meg tudom vizsgálni és a történő folyamatot le is tudom írni.

Szóval te ugyan ezt meg tudod tenni, a kitalált valamiddel?

2024. febr. 16. 12:26
 24/41 anonim ***** válasza:

"Azt hiszed, értelmetlen valami, csak mert a te felfogásod alkalmatlan bármit is elcsípni belőle. Gratulálok."

Önmagában értelmetlen amit írtál.

De ha te hiszel benne és van fogalmad róla, akkor valószínű más jellemzőket is tudsz mondani erről a valamiről.

2024. febr. 16. 12:27
 25/41 A kérdező kommentje:
Fontos mondatokat sikerült ignorálni. Folyamatosan a tudományos módszer mindenek felettiségét hirdetni ott, ahol jóérzésű embernek már a nyitánykor világos, hogy még csak nem is komolykodjuk túl, finoman szólva is érdekes hobbi.
2024. febr. 16. 13:30
 26/41 anonim ***** válasza:
Szóval újra megkérdezem, van bármilyen más kvalitása annak amiről a leírást megadtad?
2024. febr. 16. 21:22
 27/41 A kérdező kommentje:
Vaknak magyaráznám a színeket és a formákat, sajnálom.
2024. febr. 17. 08:15
 28/41 anonim ***** válasza:

Szóval nem akarsz válaszolni értem.

Mellesleg vakoknak el lehet magyarázni bizonyos koncepciókkal, hogy milyen színek vannak és formák és azok milyenek.

2024. febr. 17. 13:28
 29/41 A kérdező kommentje:
És valószínűleg irodalma is van, ami sokkal jobban elmagyarázza, mint én.
2024. febr. 17. 13:34
 30/41 anonim ***** válasza:

Szóval megosztanád azt az irodalmat, amelyet te igaznak vagy fontosnak találsz a témával kapcsolatban?

2024. febr. 18. 13:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!