A Jehova szekta tanúi miért hasznáják ki aljas módon még a saját gyerekeiket is?
Mert szektások. Csak az fér be a tudatukba, amit a vallásuk mond.
Ismerek egy félbolond nőt, azért nem vált el hivatalosan az alkesz, agresszív férjétől, mert a jehováknak tilos a válás.
Ez most komoly?
Az előbb írtam egy hasonló kérdésre választ.
Élvezed, hogy gonoszkodhatsz?
Hát, te tudod, szabad akaratod van.
"burkoltan agresszív"
Hogy mi? Fel sem foghatom, hogy hogyan húzhatsz mindenkire rá vizes lepedőt?
Sosem voltam agresszív, sem nyíltan, sem burkoltan.
Elmondanám neked, hogy a környezetemben élő szomszédaim tiszteletét és szeretetét élvezem, és viszonozom is.
Soha nem használtam ki a gyermekemet, és senkit sem.
Miért nem írsz inkább a "terrorista" vallásokról, akik gyerekeket mészárolnak le Isten nevében?
Unatkozol, és nincs jobb dolgod, mint hogy embereket vádolsz, és alázol meg?
Ha Jehova Tanúi ilyen életűek lennének, elhiheted, már mind a 240 országban betiltották volna az imádatunkat.
Battyogtam hazafelé.
Egy idősebb nő megszólított.
Azt hittem segítséget kér, mert két nagy táskát cügölt magával.
Hát nem.
Hazáig kísért, s közben vette elő a szóróanyagokat a táskákból, amit nekem feltétlenük el kell olvasnom, ha nem akarok elkárhozni. S közben nagyjából felmondta a "leckét". Úgy 20-25 percig.
Végre hazaértem és bementem a kapun.
6
Orvosi szaktekintélyek is elismerik a vérnélküli kezelések, műtétek hatásosságát. Nincsenek tömeges halálozások ez miatt!!!
Azt pedig, hogy egy esetet felnagyítanak, hogy az emberi érzelmekre gyakoroljanak hatást, nem jelenti azt amivel vádaskodsz. Utána kellene nézni hivatalosan az erről szóló tanulmányoknak, de nem teszed.
Valószínű azért, hogy megmaradhass az ellenségeskedés mellett.
Sajnálatos, hogy a gyűlölet tartja fogva az elmédet.
"Sajnálatos, hogy a gyűlölet tartja fogva az elmédet."
Bagoly mondja verébnek. A vallás tartja fogva inkább a te elmédet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!