Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » A Jehova szekta tanúi miért...

A Jehova szekta tanúi miért hasznáják ki aljas módon még a saját gyerekeiket is?

Figyelt kérdés

2024. jan. 20. 17:12
1 2 3 4
 21/32 Darkmoon80 ***** válasza:
94%

17-es!

"Az egyik testvéremnek is évekkel ezelőtt, egyszerre állt le mind az öt szívbillentyűje."

A feleségem orvos, megkérdeztem az általad írtakról! Annyit mondott: Az emberi szívnek NÉGY billentyűje van!

Kár össze vissza hazudozni, mert igen hamar kiderül!

2024. jan. 21. 09:18
 22/32 Darkmoon80 ***** válasza:
csak a rend kedvéért, irodalmi hivatkozás: [link]
2024. jan. 21. 09:35
 23/32 anonim ***** válasza:
12%

21

Bocsánat, elírtam. Nem szándékosan írtam, te nem szoktál hibázni véletlenül?

2024. jan. 21. 12:49
 24/32 Darkmoon80 ***** válasza:
91%

De szoktam,

de ez nem véletlen elírásnak tűnik több okból sem.

1, a hozzászólásod igencsak tudományosnak szánt megszövegezését tekintve egy ilyen elírás nem indokolható

2, nem számmal írtad (feltételezhetően véletlen ütöttél mellé a 4-esnek és írtál 5-öt), hanem betűkkel, tehát szándékosan!

3, ha hivatkozol egy kórképre/betegségre (és leírod annak pontos mibenlétét, nem csak általánosságban említve azt), akkor az nem lehet véletlen elírás ha a valóságtól eltérő adatot adsz meg (szerinted Lajcsikának mind a KÉT fején dudor nőtt, holott köztudott, hogy az embereknek -és így Lajcsikának is- csupán egy feje van... és nem említed külön, hogy Lajcsika torzszülött)

Ha ugyanis ennyi információt leírsz orvosi szakterületről akkor az olyan elemi tudásnak biztosan birtokában kell lenned, hogy az emberi szívnek hány billentyűje van.

Ha ennyit sem tudsz, akkor a hozzászólásod legnagyobb részét nyilván csak kimásoltad valahonnan, és neked valójában fogalmad sincs az egészről, csak szajkózod anélkül, hogy valójában értenéd...

A testvéred szívbaját pedig csak kamuztad (a valódi mibenlétéről vagy fogalmad sincs vagy csak kitaláltad az egészet), csak hát... ez nem jött össze!

2024. jan. 21. 15:49
 25/32 anonim ***** válasza:
37%
nem értem miért kell a fizikai bántalmazással példálózni, régen megverte a mélyen vallásos ugyanúgy a gyerekét mint a kommunista, az elferdített ideológiák nem itt csapódnak le
2024. jan. 21. 16:33
 26/32 anonim ***** válasza:
23%

24

A testvérem szívbaját nem kamuztam, ilyennel nem viccelődünk, ilyesmit kitalálni, vagy betegséggel kamuzni sem normális dolog.

Hogy nem számmal írtam ki a billentyűt, attól még lehet elírás, figylemetlenség.

2024. jan. 21. 17:12
 27/32 Darkmoon80 ***** válasza:
61%

"Hogy nem számmal írtam ki a billentyűt, attól még lehet elírás, figylemetlenség."

Nem, nem lehet figyelmetlenség, hanem (ha tagadod is) a nem tudásod (hozzá nem értésed) bizonyítéka!

Figyelmetlenségből nem ír az ember ostobaságokat!

2024. jan. 22. 09:02
 28/32 Darkmoon80 ***** válasza:

* Hozzáteszem:

A szívbillentyű MEGÁLLÁS (mint olyan) nem ismert szívbetegség, nemhogy ŐT, de egy billentyű esetében sem.

Sok ismert billentyű hiba okoz megbetegedést (vezet esetleg halálhoz), de olyan kórkép nem ismert, hogy "szívbillentyű megállás"!

Google keresés eredménye:

[link]

Egyetlen leírás (cikk, információs honlap) sem említ "szívbillentyű megállást"!!!

2024. jan. 22. 09:21
 29/32 anonim ***** válasza:
95%
Az én személyes tapasztalataim korlátosak a jehovásokkal kapcsolatban. A legjobb barátom családja szó szerint beleroppant abba, hogy az anyukája jehovás lett. Az apukájuk elhagyta őket, az anyukájuk csak a vallásának élt, ő is alig evett, de a gyerekeknek sem készített ételt. Nem dolgozott, csak a vallása terjesztésének élt. A gyerekek fizikailag leromlott állapotba kerültek és a többit el sem tudom mondani, elszorul a szívem ma is ha erre gondolok. Borzasztó szörnyűségeket tud kihozni az "igaz" hívőkből. Bárcsak felnőtt lettem volna akkor és tudtam volna segíteni nekik.
2024. jan. 23. 09:49
 30/32 anonim ***** válasza:
26%

"Ha ők meg akarnak halni a szektájukért, tegyék, de hogy a gyerekeiket is feláldozzák ezért, ha olyan helyzetbe kerülnek, az színtiszta gonoszság."

A demokráciában a hazájukért halnak/haltak - itt élned és halnod kell - hogy a mészároslőrincfélék lenyúlják a milliárdokat?! A régi hazájukért meghaló magyar hazafiak is feláldozták magukat, gyerekeiket - most is ez van - ez nem színtiszta gonoszság? Kettős mércéd van, haver?

2024. jan. 23. 19:35
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!