A Biblia alapján a nőknek van szabadakaratuk?
Én nem látom miért nem ugyanaz. Pont ugyanaz írtam mint amit fordítottál.
Nem érzed szánalmasnak hogy minden kérdésnél a saját hazugságaidban kapálózol? Egy pontig én jól szórakozom és bizonyítja is hogy az iszlámellenes gyűlölködők mennyire hazugok és szánalmasak, de már kezdelek sajnálni. Szerintem jobban járnál ha bocsánatot kérnél amiért már megint hazudoztál az iszlámról.
Milyen felét? Ha egyszer pont ugyanazt írtam mint amit te fordítottál. Szórakoztató ahogy vergődsz :) Ha neked jó hogy hülyének néznek.
Egyébként meg hazudsz. Az iszlámnak nincs olyan alappilére hogy predesztináció. Olyan van hogy Qadar, aminek a jelentése az amit lefordítottál, ami nem egyenlő a keresztény predesztinációval.
Az lehet a gond egyébként hogy predesztinációnak fordítják az iszlám szerinti Qadar-t, a te értelmi szinteden pedig nem vagy képes megérteni hogy ez nem ugyanaz mint a keresztény predesztináció. Ugye a te fejedben lévő predesztináció a keresztény verzió, ami teljesen más, de azt hitted ugyanaz.
Hátha segít. Bemásolom ide a keresztény predesztináció fogalmát röviden:
"Cselekedetektől függetlenül minden embernek el van rendelve, hogy üdvösség vagy kárhozat lesz a jussa. Az embernek nincs szabad akarata"
Az iszlám Qadar aminek a jelentését te magad is lefordítottad:
Allah tudja előre mit fogunk tenni, de ezek a tettek a saját döntéseink eredménye.
Amint látod a kettő teljesen eltérő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!