Nem tetszik, hogy a keresztények azzal fenyegetőznek, hogy a pokolban megkínozzák az embereket?
Keresztény neveltetést kaptam, mert a szüleim is keresztények.
Anyukám fiatal koromban arra kényszerített, hogy a templomba járjak misékre.
Nagyon nehezen szabadultam meg emiatt a kereszténységtől.
A testvérem aki 4 évvel fiatalabb még mindig nem szabadult meg.
Nekem nem tetszett, hogy imádkozni kellett, gyónni kellett.
Mindig azzal fenyegetőztek, hogy a pokolba kerülsz és ott megkínoznak.
Tisztára elmebaj volt az egész.
Miért nem lehet egy vallást normálisabbra csinálni.
Le kellene mondanom a keresztényellenességről, mert a Vonzás Törvénye azt mondja, ha ellene vagy akkor mellette vagy.
A kereszténység azért nőhetett ilyen nagyra, mert sokan üldözték a kereszténységet, persze mivel nem ismerték a Vonzás Törvényét, nem tudták, hogy ezzel a kereszténység elterjedését támogatják.
Kezdjük ott, hogy a vonzás törvénye alapján semmilyen gyűlölködő és hasonló negatív dologgal nem szabadna foglalkoznod.
Aztán folytassuk azzal, hogy a vonzás törvénye nem valóságos.
Isten,a kárhozattal is jót tesz a gonoszokkal!
Azok,akik megvetik Isten "Szeretet törvényét",egy örökkéégő pokol lenne az az állapot,ahol szeretetben él mindenki. Számukra a legjobb,az örökkévalóságra ható örök megsemmisülés! Ezt adja nekik Isten.
Igen,lesz szenvedésük,a megsemmisülésük előtt,de ezt nem Isten,vagy angyalai okozzák nekik,hanem saját gonosz szívük,illetve a megsemmisülése előtt dühöngő Lucifer, pusztítva mindent,ami az isteni alkotásra emlékeztet.
Te magad is gonosz vagy. Örülsz mások szenvedésének. Mivel vagy jobb nàluk? Ugyan úgy pokolba való vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!