Honnan vesznek ilyen néhány keresztény hivő ember?
Mondják:"Bármikor jöhet értünk megtértekért az Isten Fia ami Megváltó Urunk Jézus Krisztus, és kiragad minket e világból "
Oké, hogy hisznek, meg imádkoznak, de attol hogy levan írva a bibliában hogy kiragad minket ez túlzás. Konkrétan aztsem tudjuk hogy létezik e Isten meg Jézus. Erre ezek meg "kiragad minket".. hiszek benne énis mint katolikus, de sztem ez túlzás, meg hogy ők mindent tudnak ezek a hívök mert a biblia Isten szava, semmi kétely nincs bennük. Pedig én mint biblia olvasó nagyon sok ellentmondást találok a bibliában, ami a logikus , józan normális gondolkodással szembe megy. Szóval hiszek de még nem találkoztam se Isten se Jézussal. Akkor ezek a gyülekezetbe járók honnan veszik hogy kiragadja őket az Úr Jézus mikor még soha nem látták és beszélni se beszéltek vele .
Akkor te még se úgy hiszel benne mint azok az emberek. Ők elvakultan hisznek benne mint a bolondok. A gyülekezetben meg már alapból rá tesznek egy lapáttal. A biblia isten szava. Ha valami nem logikus benne rögtön rá vágják, hogy nem szó szerint kell érteni. Ja jó...
Én viszont mint leírtad abban hiszek amit látok, és az Lucifer.🥰
A hitélet az üres fejűek elfoglaltsága. A vallás tölti be azt a szerepet, hogy magyarázatokat adjon olyan részletekre embereknek, amelyet képtelenek felfogni, elfogadni magyarázatok nélkül. Akik a hitéletet szervezik, vezetik, azok pedig a "hitélettel", mint eszközzel irányítják a tudatlanságukból fakadóan irányíthatókat.
A fenti kérdés feltételének módja is igazolja, amit itt leírtam.
Alapvető problémák vannak nálad az írásod és megnyilvánulásod alapján. Sem hit nincs benned, sem Istennel semmilyen kapcsolatod, állítólag olvasod az Igét, de el nem jut hozzád még egy betűje sem a szellemedbe, amit megérintene Isten. Az egész kérdésed abszolút olyan mint Éva és a kigyó között folyt "beszélgetés, csak most itt te vagy a kigyó szerepébe, és az kommunikál rajtad keresztül. Talán elkéne gondolkodnod, főleg már ebben a nemzetközi helyzetben, amikor a napom folyása már órákra változott, hogy merre is tartasz az életeddel.
"Konkrétan azt sem tudjuk hogy létezik e Isten meg Jézus"
Erre amit szintén benned az az ősi kigyó hozott létre mint gondolatot-amit később leírtál, csak ennyit írok:
A szelet látod a fizikai szemeddel? vagy csak érzed? Érzed a kellemes simogatását nyáron, és menekülsz előle amikor orkán formájában tombol, és szét zúz mindent körülötted.
Még annyi: amit tanultál az iskolában, történelem órán, azt honnan tudod-ott voltál? ott volták az őskorban? az ókórban? a középkorban? vagy bármelyik korban? vagy csak bemagoltatták, betanították veled-neked? Ezen gondolkodj.
És legközelebb óvatosabb légy, hogy a kommunikációd ne sátán átjáróházává váljon.
#6: XD
A tanított történelemre van fizikai bizonyíték. Nyilván megkérdőjelezhető, hogy 1848-ban tényleg ott volt-e és meghalt-e a csatában Petőfi, de a bizonyítékok ott vannak, hogy az a csata megtörtént. Ahogy a pattintott kőszerszámok és az előemberek csontjai is megvannak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!