Nem túlzás ez már kicsit a kedves ateisták részéről?
A Patrióta videóit legfeljebb akkor nézem, amikor röhögni akarok az izzadtságszagú propagandán. Mindig azt érzem, hogy manipulálni akarnak. Nem értem miért onnan igyekszel tájékozódni.
Előttem már igen jól megválaszolták a kérdésed. Én annyit hangsúlyoznék csak, hogy a világban sok olyan ország létezik, ahol igen sok fajta vallású ember él. Ilyen kultúrákban kiemelten fontos, hogy ne egyetlen vallást emeljenek ki, hanem egyenrangúként kezeljék őket. Ez a keresztény hitű embereknek is érdeke.
" Nem értem miért onnan igyekszel tájékozódni."
Akkor honnan tájékozódjak? A 444-ről? Vagy a Telex? Vagy Partizán?
Azok aztán a nagy propagandisták.
Szerintem a Patrióta teljesen korrekt.
Ép ma raktak fel új videót, na azért ez se piskóta:
Nem tudom honnan kellene tájékozódnod. De egész biztosan nem egy olyan csatornáról, amely szakmányban ontja a propagandát.
Nem találsz olyan médiumot, aminek minden írása szentírás és tévedhetetlen. De én ha valamelyiken találok propagandát, gyűlöletkeltést, egyértelműen, könnyen cáfolható hazugságot, akkor az számomra leszerepelt.
"Mert tanárként szeretett volna viselkedni..."
Ez hazugság. A tanári szakma egyáltalán nem mondja azt, hogy szólítsad úgy a gyereket amitől rosszul érzi magát.
A vallásos meggyőződésre hivatkozás pedig szintén egy olyan dolog amit folyton belehet dobni. Csodálom, hogy a gyilkosok ritkán használják, hogy ők vallásos meggyőződésből gyilkoltak le százakat ezért ő máris nem egy rossz ember lesz hanem egy szent.
A probléma, hogy a kereszténység kimondja, hogy ne ítélkezz, ne árts a másiknak azt azonban sehol nem tiltja, hogy úgy szólítsad a másikat,hogy they különösen ha tudod, hogy ő neki ez esik jól.
Képzeld a tanárt akkor is megbüntették volna ha h*gy agyú sz*rjankónak szólítja a gyerek. A tanárok rendszeresen találkoznak ostoba gyerekkel de egyáltalán nem tanárhoz méltó ettől még h*lye gyereknek hívni.
Konkrétan semmi nem indokolta az egész videó nem más mint a gyűlölet keltés aztán még ők papolnak a karácsonyi gyűlöletkeltésről mikor mást sem csinálnak.
Az pedig, hogy a másik médium is rossz nem magyarázat arra, hogy miért nézzed a másik rosszat. Különösen ha ennyire képtelen vagy felmérni azt amit látsz és gondolkodni rajta és nem csak bekajálni mint egy agymosott birka.
Amíg vannak keresztények, vagy olyan ateisták, akiknek kell a karácsony...
26. A gyerekeim vasárnap szépen kussban jöttek a templomba.
Gondolom ezt is be akarod tiltani, mint a karácsonyt. De gondolom mondanom sem kell,hogy ez sem fog sikerülni:)
"A gyerekeim vasárnap szépen kussban jöttek a templomba."
Hát, ez is egy hozzáállás...
Bár lehet, a kényszer lesz az, ami miatt később, mikor már szabadon dönthetnek, elgondolkodnak arról, vajon ezt akarják valójában??
Engem is vittek templomba, meg első áldozni....
Rühelltem az egészet, csak hát a gyerek nehezen mond ellent a szülőknek.
"Tök mindegy hogy pattognak a libsik"
Krisztusi hozzá állás a másikhoz.
"Gondolom ezt is be akarod tiltani, mint a karácsonyt."
"nem arra tanítanak, hogy hogyan legyél transznemű 5 évesen"
Jézus is biztosan sokat rágalmazott másokat.
Legalábbis felteszem amit te itt bemutatni próbálsz éppen az a "tisztességes kereszténységre" nevelés eredménye, szerinted ilyen a tisztességes keresztény viselkedés.
Tehát a tisztességes keresztényeknek csak saját maguk fontos, rákényszerítik másokra a vallásukat és rágalmaznak másokat.
Hát inkább kihagynám ezt a fajta "tisztességes" nevelést. Nem szeretném, hogy a gyerekem egy valami lecsúszott, bunkó legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!