Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Más is van úgy mint én, hogy...

Más is van úgy mint én, hogy egyre jobban haragszik jézusra?

Figyelt kérdés
Miatta kell napokig az ünnepre készülni, igy már akkor feszült a helyzet amikor megszervezzük a dolgokat. A konyhai előkészületek során már bennem van a gyomorgörcs. Az ünnep miatt karácsonyig hatszor összeveszünk a családban. És egyébként is olyan álszent az egész dolog.

2023. dec. 22. 07:21
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
0%
Úgy érted, liberális uszítók, akik az elfogadást hirdetik, de közben gyűlölködnek a tisztességes keresztények ellen? Igen, van más is így.
2023. dec. 27. 12:26
 12/16 anonim ***** válasza:

11

Itt és sok más kérdésnél te vagy az aki gyűlölködik a liberálisok ellen és aki megpróbálja bemocskolni a valóbban tisztességes keresztényeket azzal, hogy rájuk hivatkozol mintha távolról is közöd lenne hozzájuk.

2023. dec. 27. 12:53
 13/16 anonim ***** válasza:
0%

12. Itt és sok más kérdésnél?

Az jó, mert ma regisztráltam az oldalra..

Mert ugye véletlenül sem a liberálisok akarják eltörölni a karácsonyt.. ugye?

2023. dec. 27. 12:55
 14/16 anonim ***** válasza:
91%

"12. Itt és sok más kérdésnél?"

Hirtelen például:

https://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__vallaskr..

"Mert ugye véletlenül sem a liberálisok akarják eltörölni a karácsonyt.. ugye?"

Nem. Nem akarják.

"mert ma regisztráltam az oldalra.."

Regisztráltál és egyből gyűlölködni és rágalmazni kezdtél. Gratulálok. Kevesen rakják ilyen alacsonyra a mércét.

2023. dec. 27. 12:59
 15/16 anonim ***** válasza:
0%

14. ,, Nem. Nem akarják.,,

Akkor meséld már el, hogy miért akkora baj nektek, hogy karácsonyi vásárt tartunk karácsonykor?

2023. dec. 27. 13:02
 16/16 anonim ***** válasza:
91%

1.

Ennél a kérdésnél valami fura ember panaszkodik mert nem tetszik neki az amivé az ünnep alakult. Itt semmi nem utal liberálisokra vagy arra, hogy a liberálisok el akarnának törölni bármit is.

2.

A másik kérdésnél a karácsonyi vásár átnevezéséről volt szó nem az eltörléséről. Ennek pedig több oka is van. A másik kérdésnél például a 21. válaszoló is írt erről:

"Én annyit hangsúlyoznék csak, hogy a világban sok olyan ország létezik, ahol igen sok fajta vallású ember él. Ilyen kultúrákban kiemelten fontos, hogy ne egyetlen vallást emeljenek ki, hanem egyenrangúként kezeljék őket. Ez a keresztény hitű embereknek is érdeke."

De ha ott elolvasod a többi választ akkor a többiek is leírják, hogy mi ennek az értelme, jelentősége.

3.

A karácsonyi vásár átnevezésével egyáltalán, közelről sem törlődik el a karácsony. Elmész egy vásárba karácsonykor mint mindig a nevétől függetlenül és utána ugyan úgy haza mehetsz és karácsonyozhatsz. Senki nem akadályoz meg téged ebben.

Ha azonban te kihagyod a vásárt mert nem karácsonyi hanem például téli vásár a neve akkor így jártál, meg is érdemled.

Nem mintha ezeknek a vásároknak annyira nagyon köze lenne a karácsonyhoz általában vagy magához az ünnephez hozzá tartoznának. Vannak helyek ahol vásár sincsen és mégis képesek megünnepelni a karácsonyt. Ugye milyen durva???? Nincsen egy vásár ami a pénzről szól és még ennek ellenére is képesek karácsonyt ünnepelni.

2023. dec. 27. 13:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!