Más is van úgy mint én, hogy egyre jobban haragszik jézusra?
11
Itt és sok más kérdésnél te vagy az aki gyűlölködik a liberálisok ellen és aki megpróbálja bemocskolni a valóbban tisztességes keresztényeket azzal, hogy rájuk hivatkozol mintha távolról is közöd lenne hozzájuk.
12. Itt és sok más kérdésnél?
Az jó, mert ma regisztráltam az oldalra..
Mert ugye véletlenül sem a liberálisok akarják eltörölni a karácsonyt.. ugye?
"12. Itt és sok más kérdésnél?"
Hirtelen például:
https://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__vallaskr..
"Mert ugye véletlenül sem a liberálisok akarják eltörölni a karácsonyt.. ugye?"
Nem. Nem akarják.
"mert ma regisztráltam az oldalra.."
Regisztráltál és egyből gyűlölködni és rágalmazni kezdtél. Gratulálok. Kevesen rakják ilyen alacsonyra a mércét.
14. ,, Nem. Nem akarják.,,
Akkor meséld már el, hogy miért akkora baj nektek, hogy karácsonyi vásárt tartunk karácsonykor?
1.
Ennél a kérdésnél valami fura ember panaszkodik mert nem tetszik neki az amivé az ünnep alakult. Itt semmi nem utal liberálisokra vagy arra, hogy a liberálisok el akarnának törölni bármit is.
2.
A másik kérdésnél a karácsonyi vásár átnevezéséről volt szó nem az eltörléséről. Ennek pedig több oka is van. A másik kérdésnél például a 21. válaszoló is írt erről:
"Én annyit hangsúlyoznék csak, hogy a világban sok olyan ország létezik, ahol igen sok fajta vallású ember él. Ilyen kultúrákban kiemelten fontos, hogy ne egyetlen vallást emeljenek ki, hanem egyenrangúként kezeljék őket. Ez a keresztény hitű embereknek is érdeke."
De ha ott elolvasod a többi választ akkor a többiek is leírják, hogy mi ennek az értelme, jelentősége.
3.
A karácsonyi vásár átnevezésével egyáltalán, közelről sem törlődik el a karácsony. Elmész egy vásárba karácsonykor mint mindig a nevétől függetlenül és utána ugyan úgy haza mehetsz és karácsonyozhatsz. Senki nem akadályoz meg téged ebben.
Ha azonban te kihagyod a vásárt mert nem karácsonyi hanem például téli vásár a neve akkor így jártál, meg is érdemled.
Nem mintha ezeknek a vásároknak annyira nagyon köze lenne a karácsonyhoz általában vagy magához az ünnephez hozzá tartoznának. Vannak helyek ahol vásár sincsen és mégis képesek megünnepelni a karácsonyt. Ugye milyen durva???? Nincsen egy vásár ami a pénzről szól és még ennek ellenére is képesek karácsonyt ünnepelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!