Más is van úgy mint én, hogy egyre jobban haragszik jézusra?
Azt ugye tudod, hogy a karácsonynak semmi köze Jézushoz????
Ez több évezrede a téli napforduló ünnepe, másrészt a most divatos stresszt meg mindenki magának csinálja!
Én is pipa vagyok rá, mert mindig eltűnik reggelre a pálinka és kettőnkön kívül sosincs senki más a lakásban.
:)
Elég sok ember van, esélyes, hogy vannak mások is.
Én részemről nem haragszom Jézusra, nincs rá okom.
"Miatta kell napokig az ünnepre készülni, igy már akkor feszült a helyzet amikor megszervezzük a dolgokat. "
Nem miatta. Jézus nem akkor született és nem ő kezdte el a karácsonyt.
Ezenfelül arról sem ő tehet, hogy neked ehhez napokig készülni kell és az sem, hogy ekkorra problémát jelent ez neked.
"A konyhai előkészületek során már bennem van a gyomorgörcs."
Ez a te ****séged. Minek görcsölsz?
"Az ünnep miatt karácsonyig hatszor összeveszünk a családban."
Miért és miért hibáztatsz mást azért mert TI ostobák vagytok??
"És egyébként is olyan álszent az egész dolog."
Erre sem kötelez senki. A saját ostobaságod miatt teszed.
Ha megmutatod azt az idézetet a Bibliából ahol Jézus azt mondja hogy:
,,És kérlek titeket ünnepeljétek a karácsonyt minden évben."
Akkor egyetértek majd veled:D
"Azt ugye tudod, hogy a karácsonynak semmi köze Jézushoz????
Ez több évezrede a téli napforduló ünnepe, másrészt a most divatos stresszt meg mindenki magának csinálja!"
Látom a tudatlanság él és virul napjainkban.
Ez egy annyira tipikus magyar jelenség. Amikor eljön a jó ideje mit csinál a magyar? Veszekszik, nem jó neki se így se úgy. Amikor külföldre megyek magyar családba botlok mit hallok? Veszekednek, vagy kritizálnak valamit, nem élvezik hogy külföldön vannak.
Ezért van kultúra, etika, erkölcs, tradíció, kövesse a családod ezeket.
Énekkel kezdjétek a napot, közös imával folytassátok akkor talán a settenkedő krampusz hangulat nem süllyed ilyen mélyre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!