Szerintetek haragszik ram?
Figyelt kérdés
Apukamnak ma volt a nevnapja es ma vettem meg neki az ajandekot de nem azert mert elfelejtettem hanem azert mert csak most tudtam elmenni :( es kerdezte hogy ma voltam megvenni? Es mondtam hogy igen mert csak ma tudtam elmenni erre o azt mondta h jaaa ( de ugy hogy mintha nem lett volna idom elmenni) :( . Es most nagyon rosszul erzem magam mert szerintem haragszik ram :( es nem tudom mit csinaljak mert nagyon szeretem ot es nagyon buntudatom is van a mai nap miatt :( legszivesebben visszatekernem az idot dehat nem lehet.. :'(2014. jún. 27. 23:58
1/4 anonim válasza:
Szerintem csak menj oda és szó nélkül öleld meg.
2/4 anonim válasza:
Miért haragudna? Ha tegnap volt a névnapja és tegnap vetted meg az ajándékot, akkor éppen időben megkaptam, az lenne ciki, ha ma vennéd meg és ma köszöntenéd, de te a névnapján köszöntötted, fura lenne ha ezért haragudna.
3/4 anonim válasza:
Szerintem nem haragszik. Ha mégis, akkor elég fura alak, nekem sose jutna eszembe megkérdezni, hogy mikor lett véve az ajándék, amit kapok, inkább örülök neki, hogy kaptam valamit.
4/4 anonim válasza:
Anélkül :( is :( megértjük :( a :( gondodat :( ha :( nem :( ragod :( tele :( a szöveget :( ilyen :( sz*rokkal.
Amúgy meg én sem értem miért kérdezte meg, hogy mikor vetted. Sose jutna eszembe megkérdezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!