A páromat megleptem karácsonyra egy utazással, most haragszik rám. Jogos?
Nagyon régóta szeretnék nyaralni menni és úgy gondoltam ő is. Nem élünk még együtt, nem vagyunk közös kasszán. Többet keresek, mint ő, de ez soha sem zavart. Tudom, hogy neki másra kell a pénz és nem nagyon tudná ezt az utazást kifizetni, egész évben keményen dolgozik, gondoltam jó lesz a pihenés. Vettem előszezonra két jegyet Tunéziába. Most nagyon haragszik rám:( Úgy érzi megaláztam és hogy olyan dolgokra vágyok, amit ő nem tud megadni nekem:( Azt mondta szakítanunk kellene, hogy olyat találjak, akitől azt kapom, amit szeretnék.
Igaza van, hogy haragszik rám? Hogyan tehetném jóvá? Hiába van pénzem nem vehetek dolgokat, amiket együtt élvezünk?
Hat, valoban nem volt a legjobb otlet, hiaba vezetett a joszandek.
Mondd vissza az utazast, ha szereted a parodat.
Lehet irigy rád , vigyazz , vannak kihasznalok es vannak az irigyek
Egyik se jobb mint a masik.
Majd aládtesz amikor tud , amikor majd kiszolgaltatod magad neki.
Legy óvatos , lehet rosszindulatú
MINDENKEPP meg kellett volna köszönje
Lehet ledöbbent , h mennyi pénzed van!
Nincs igaza, kicsinyes.
Viszont hosszútávon fix, hogy nem fog menni köztetek, ha ennyire érzékeny a pénzre.
a legtöbb férfi allergiás arra ha a nő többet keres nála, és úgy érzi hogy a férfiaságán esik csorba (sőt, van olyan aki ez miatt impotensé válik)
persze van akit ez egyáltaln nem zavar, sőt még élvezi is a dolgot, és eléggé kihasználja anőt, az ilyet szélhámosnak hívják
Mindig azt hallom, hogy a nők az anyagiasak, meg hogy nem kell nekik olyan pasi, akinek nincs pénze. Engem nem érdekel a pénz, van amennyi nekem kell.
Nem értem:( Ő egy nagyon jó ember. Ha már ő is a pénzen akad fönn, akkor mi a teendő? Üljek a pénzemen és nem csináljak semmit, mert az pénzbe kerül?
Én akarok csak azért mással randizni, mert van pénze.
Én VELE akarok elmenni ezekre a helyekre. Nem a barátnőmmel, vagy valaki mással:(
Bocsi, dühös vagyok és elírtam:
*Üljek a pénzemen és ne csináljak semmit*
*Én nem akarok csak azért mással randizni, mert van pénze.*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!