Azonban, ha mélyebben belegondolunk a teremtésbe, mindegyik élő szép a maga nemében. Nőként, vonzónak találom a férfit, /persze a férjemet értem ez alatt/. Nőhöz nem vonzódnék úgy, mint a férfihoz.
Ezért nem gondolom, hogy a nő ebben az értelemben szebb volna.
DE ez az Én véleményem.
2023. dec. 16. 16:00
2/14 anonim válasza:
Ez azért van, mert a nőknél fontosabb tulajdonság a szépség, mint a férfiaknál.
Úgy hogy nem, nem teremtve lettek szépnek... hanem a csúnyább nőket kevesebben választották, ezért több halt meg közülük, kevesebb gyerekkel. Ezért lettek többen a szépek.
2023. dec. 16. 16:02
3/14 anonim válasza:
Nem teremtette szebbnek. A férfiak jobban néznek ki.
2023. dec. 16. 16:49
4/14 anonim válasza:
Kinek mi a szebb, meg aztán mind a két nem között bőven akadnak csúnyácskák is. De ez is koronként változik és különböző társadalmakban más és más. Egy 17. századi szépség ma lehet nem sokaknak kellene, s fordítva is igaz, változik az ideál.
2023. dec. 16. 19:35
5/14 anonim válasza:
Megkérdeztem pár nőt és azt mondták, hogy a férfiak vonzóbbak, szebbek.
Mire alapozod azt, hogy a nők szebbek?
Milyen módszerrel mérted a szépséget?
2023. dec. 16. 21:08
6/14 anonim válasza:
Azt is lehetne megalázónak érezni, hogy a férfi volt először és a nőt a férfi oldalbordájaból teremtette, mert az magányos volt.
2023. dec. 17. 07:30
7/14 anonim válasza:
hát nem tudom hogy vagy vele kerdező, de azért nem minden nő szép, mintahogy nem minden pasi csúnya...
2023. dec. 17. 09:08
8/14 anonim válasza:
Attól tartok, hogy mindez a gondolat csak a férfiközpontú keresztény vallás szent könyvének alapján született vélekedés, tehát objektív alapja nincs.
2023. dec. 17. 13:00
9/14 anonim válasza:
Mert fordítva miért lenne igazságos? 😹
2023. dec. 17. 14:47
10/14 anonim válasza:
A madarak között pl több a szebb hím madár:D
A tojók sima barnák, a fiúk meg színesek
De amúgy nekünk, férfiaknak tetszenek jobban a nők. A nőknek mi vagyunk a szebbek
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!