Keresztények többsége azért támogatja Izraelt mert a Biblia alapján indítottak háborút?
Semmit se bizonyítottál és továbbra is hazudsz. Már ott tartunk, hogy Izrael szervezete a hamasz. Gondolkodsz is néha, amikor írod a hazugságokat?
Amúgy Katar és Törökország miért fürdeti tejben vajban ezeket az állítólag Izraelnek dolgozó hamasz vezetőket?
"Semmit se bizonyítottál és továbbra is hazudsz. Már ott tartunk, hogy Izrael szervezete a hamasz. Gondolkodsz is néha, amikor írod a hazugságokat?"
Igen itt tartunk mivel Netanyahu saját maga ismerte be 2019-ben hogy Izrael támogatja a Hamaszt.
“Anyone who wants to thwart the establishment of a Palestinian state must support bolstering Hamas and transferring money to Hamas. That’s part of our strategy"
Keress rá ha nem hiszed és olvass utána.
Az ISIS szintén egy Izraeli USA közös projekt volt.
"Amúgy Katar és Törökország miért fürdeti tejben vajban ezeket az állítólag Izraelnek dolgozó hamasz vezetőket?"
Törökország a palesztin népet támogatja. Sehol nem hallottam olyat hogy fegyverrel vagy pénzel támogatnák a hamaszt, de segélyeket küldenek a palesztin népnek. Volt hogy Izrael megtámadott egy ilyen segélyhajót és agyonlőtte a fegyvertelen aktivistákat. Az arab országok vezetői pedig az USA és Izrael bábjai.
Most csak a zsidó foglyokra gondolsz? A palesztin foglyok szabadon engedése már nem érdekel?
Én azt írtam hogy el kell engedni a foglyokat mindkét oldalon de látom nem fogtad fel.
Kedves Kérdező!
Úgy tűnik,nem ismered a "keresztény"szó értelmét sem te,sem azok,akik bármely oldal gyilkolászását támogatja.
A "keresztény"szó,krisztusit jelent,vagyis egy olyan EMBERT,aki úgy él,gondolkozik,mint ahogy Krisztus tenné az ő helyében.
Az nyilvánvaló,hogy Krisztus senkit sem ölt meg,de megakadályozott gyilkosságokat s így rá hivatkozva gyilkolni hazugság,megtévesztés.
Aki gyilkosságot támogat Krisztusra hívatkozva,az Sátán hamiszászlós katonája! Valójában az Ördög rabszolgája.
A palesztinok nem amálekiták,hanem izmáeliták,tehát a zsidók testvérnépe.
Amint a zsidók megölették Krisztust a rómaiakkal,zsarolva azokat,a palesztin szervezetet,a vérbosszú okán gyilkoltak(gyilkolnak) s a zsidók teszik több ezer éves istentelen gyakorlatukat.
Akkor te is minden porcikáddal elítéled a hamaszt?
"A "keresztény"szó,krisztusit jelent,vagyis egy olyan EMBERT,aki úgy él,gondolkozik,mint ahogy Krisztus tenné az ő helyében."
És szerinted létezik ma ilyen keresztény ember? :) Most komolyan :)
"Az nyilvánvaló,hogy Krisztus senkit sem ölt meg,de megakadályozott gyilkosságokat s így rá hivatkozva gyilkolni hazugság,megtévesztés."
De ha Jézus Isten és az Ószövetség Isten szava akkor Jézus adott parancsot az Ószövetségben leírt népirtásokra, köztük az amálekiták kiirtására is.
"A palesztinok nem amálekiták,hanem izmáeliták,tehát a zsidók testvérnépe."
A zsidók nem így gondolják. Szerintük a palesztinok amálekiták akiket ki kell írtani a Biblia parancsa szerint.
"Amint a zsidók megölették Krisztust a rómaiakkal,zsarolva azokat,a palesztin szervezetet,a vérbosszú okán gyilkoltak(gyilkolnak) s a zsidók teszik több ezer éves istentelen gyakorlatukat."
Akkor te mint keresztény nem fogadod el az Ószövetséget?
"Akkor te is minden porcikáddal elítéled a hamaszt?"
Nyilván elítélem. Az iszlamista terrort keresztények és zsidók hozták létre. Az iszlám még háború esetén is tiltja civilek bántalmazását.
Na várj, előbb még csak támogatták, most már létre is hozták? Egyre szövevényesebb ez a mese.
Ha pedig a zsidók hozták létre a hamaszt maguk ellen, akkor miért írtad, hogy nem a hamasz gyilkolt le közel másfélezer zsidót? Miért védted őket?
Azt pedig továbbra se értem, hogy ezt a szerinted zsidók által létrehozott terrorszervezetet és vezetőit miért pénzeli és védi több iszlám ország is, mint Törökország, Katar, Irán.
"Na várj, előbb még csak támogatták, most már létre is hozták? Egyre szövevényesebb ez a mese."
Ez miért mese mikor Netanyahu beismerte hogy Izrael támogatta a Hamaszt? Tehát tény hogy támogatta. Azt is tudjuk hogy az iszlamista terrorszervezeteket az USA és Izrael hozza létre így lehetséges hogy a Hamaszt is.
"Ha pedig a zsidók hozták létre a hamaszt maguk ellen, akkor miért írtad, hogy nem a hamasz gyilkolt le közel másfélezer zsidót? Miért védted őket?"
Nem védtem a Hamaszt csak közöltem a tényeket. 7-800 körüli a valós izraeli civil áldozatok száma amiből biztos hogy sokakat az izraeli hadsereg gyilkolt le. Az eddigi infok alapján ennyit lehet tudni. Ebből levonható az a következtetés hogy a hamasz elsődleges célja nem civilek legyilkolása volt hanem inkább a foglyul ejtésük, de ez még nem változtat a tényen hogy a Hamasz létezése és tevékenyége Izraelnek kedvez.
"Azt pedig továbbra se értem, hogy ezt a szerinted zsidók által létrehozott terrorszervezetet és vezetőit miért pénzeli és védi több iszlám ország is, mint Törökország, Katar, Irán."
Ahogy mondtam Törökország nem pénzeli a Hamszt hanem a palesztin népet segíti az arab országok vezetői pedig az USA és Izrael bábjai. Irán síita ami egy téves szekta. Ők mindig is megosztották az iszlám világot és bajt okoztak. Az USA számára például még hasznos is amit Irán tesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!