Keresztények többsége azért támogatja Izraelt mert a Biblia alapján indítottak háborút?
"Ezek hol derültek ki? A iszlám propagandán kívül persze."
Tessék, ez szerinted iszlám propaganda? :) És persze sok más hirportál is leadta.
"Izrael a korábbi 1400-ról 1200-re módosította a Hamász Izrael területén október 7-én végrehajtott támadása áldozatainak a számát"
"Így van, biztos a fesztiválozó fegyvertelen fiatalok gyorsan végeztek egymással, nehogy a kedves muszlimok fogságba vigyék őket úri lakosztályba."
Nem. Az izraeli hadsereg végzett velük, vagy legalább is sokukkal.
Létezik az izraeli hadseregben egy úgynevezett Hannibal Protocol, aminek a lényege hogy fontosabb a fogság elkerülése mint a túszok élete. Tehát inkább végeznek a saját katonáikkal, állampolgáraikkal ha úgy látják nem elkerülhető a fogság.
Az alábbi videóban egy izraeli nő nyilatkozik aki átélte az október 7-ei támadást. Elmondása szerint izraeli tankok tüzet nyitottak a házakra, miközben ott voltak az fogságba esett izraeli civilek. A házak leégtek, a túszok életüket vesztették. Az izraeli média persze úgy adta elő hogy a Hamasz gyújtotta fel a házakat. Akár többszáz saját állampolgárral végezhetett így az izraeli hadsereg.
https://www.youtube.com/watch?v=GjC0_swYbT4
Ebben a videóban pedig az izraeli légierő tisztje ismeri be hogy tömegesen alkalmazták a Hannibal Protocolt október 7-én, tehát akár többszáz izraeli civilt az izraeli katonák gyilkoltak meg.
https://www.youtube.com/watch?v=r63nmfbIUBA
"Te ezeket el is hiszed?"
Ha egyszer izraeli katonatiszt ismeri be és izraeli szemtanú meséli el hogy az izraeli hadsereg gyilkolta a túszokat. A kérdés az te miért nem hiszed el?
"A hamasz számai szerint nem? Az is lehet, mindet a terroristák ölték meg, hogy Izraelt rossz fényben tüntessék fel. Nem?
Látod, én is tudok ilyeneket írni, mint te."
Az ENSZ is megerősíti a palesztin civil áldozatok számát. Te is tudsz ilyeneket írni csak én bizonyítani is tudom te viszont nem.
"A nácik több millió zsidót öltek meg, nem tudom, hogy a történelmet nem ismered vagy direkt próbálod relativizálni a zsidók ellen elkövetett náci népírtást."
Igen a náci áldozatok száma több de azon kívül minden egyezik. Izrael most azt teszi a palesztinokkal amit a nácik tettek a zsidókkal ti keresztények pedig Izraelt támogatjátok ebben.
Fáradhatatlanul ismételgeted magad, és tolod a hazugságokat.
Engedjétek el az elrabolt civileket!
Szólja a terrorista barátaidnak, hogy engedjék el az Izraelből elrabolt embereket és béke lesz.
Biztos nem fog, mert ő is támogatja a terrorizmust, korábban egyik kérdésnél azt ecsetelte, hogy valamennyire jogos is ez.
"Ez csak a te véleményed, és valószínűleg pontosan tudod hogy hazugság."
Izrael 80 éve gyilkolja a palesztinokat és elveszi a földjüket. Mára már nem is maradt független palesztin terület ha a Gázai övezetet is megszállja Izrael márpedig ezt fogja tenni.
"Az egész civilizált világ sajnálja a civil áldozatokat mindkét oldalon, és reménykedik benne hogy az izraeli túszok mihamarabb szabadok lesznek."
Ez nem így van. Az izraeli vezetés kiirtandó állatoknak nevezte a palesztinokat az izraeli nép pedig nagyrészt támogatja. A keresztény világ pedig néhány kivételtől eltekintve végignézi a népirtást, sőt sok keresztény ország fegyverrel támogatja Izraelt.
"Csak egy privát kérdés, te valami iszlám (muszlim) ügynök vagy kérdező, akinek az a munkája hogy itt Európában mocskolja a zsidókat?"
Muszlim vagyok de nem ügynök :) Én csak bemutatom hogy Izrael milyen embertelen fasiszta tömeggyilkos és érdekelne keresztények miért támogatják. És persze minden állításomat bizonyítom.
"Akkor miért nem adják vissza? Miért ártatlanok mögé bújik a hamasz nevű gyermek gyilkos muszlim söpredék?"
Izraeli börtönökben kismillió palesztin raboskodik ártatlanul. Az ő szabadon engedésüket miért nem követeled amúgy? A palesztinok másképpen nem tudják elérni hogy elengedjék a palesztin foglyokat csak ha ők is foglyokat ejtenek. Ezért kértek fogolycserét. Szóval te konkrétan az áldozatokat nevezed söpredéknek. Annak idején a gettóba zárt zsidók is fegyvert fogtak. Akkor szerinted ők meg zsidó söpredékek voltak?
"Fáradhatatlanul ismételgeted magad, és tolod a hazugságokat."
Hol látsz hazugságot? Mindent bizonyítottam. Izrael az aki hazudik.
"Szólja a terrorista barátaidnak, hogy engedjék el az Izraelből elrabolt embereket és béke lesz."
Netanyahu 2019-ben beismerte hogy Izrael támogatja a Hamaszt és lehet hogy Izrael is hozta létre szóval a te barátaid. És persze Izrael nem fog leállni akkor sem ha szabadon engedik a túszokat. Egy vallási fanatikus terrorállam keresztények pedig támogatják.
"Biztos nem fog, mert ő is támogatja a terrorizmust, korábban egyik kérdésnél azt ecsetelte, hogy valamennyire jogos is ez."
Ez hazugság. Nem mondtam ilyet. Sőt, Netanyahu 2019-ben beismerte hogy Izrael támogatja a Hamaszt és lehet hogy Izrael is hozta létre. Tehát Izrael egyrészt egy vallási fanatikus terrorállam másrészt támogatja az iszlamista terrorszrervezeteket.
“Anyone who wants to thwart the establishment of a Palestinian state must support bolstering Hamas and transferring money to Hamas. That’s part of our strategy…”
Magyarul Izrael anyagilag támogatta a Hamaszt. Egy ilyen szélsőséges terrorszervezettre hivatkozva Izrael bármikor megtámadhatja a palesztinokat, elüldözheti őket és elveheti a földjeiket. Továbbá ezzel megosztja a palesztinokat akik így nem tudnak egységesen fellépni. Pont ez történik jelenleg.
A kérdező pusztán csak gyűlöletet akar kelteni, ennyi.
Egyértelmű a motivációja.
Jaja, én is erre jutottam.
Mohamed szégyenkezne ezek miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!