Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Keresztények többsége azért...

Keresztények többsége azért támogatja Izraelt mert a Biblia alapján indítottak háborút?

Figyelt kérdés
Vannak persze olyan keresztények akiknek helyen van a szívük, az igazságérzetük és a palesztinok mellé állnak, de nagy többségük Izraelt támogatja. Teszik ezt annak ellenére hogy az izraeli hadsereg többségében palesztin civileket gyilkol. Az áldozatok száma közel 20 ezer, főleg nők és gyerekek. Úgy látom ennek oka a keresztény vallás, ugyanis a zsidó Biblia megegyezik a keresztény Biblia Ószövetségével, tehát ugyanaz a szent könyvük. Izrael elnöke pedig kijelentette hogy a Biblia alapján indítottak háborút és számos vallási tartalmú nyilatkozatott tett, amit ezért a keresztények is támogatnak. Például azt állította a palesztinok az amelákok, akiket a Biblia szerint ki kell írtani. Nem tudom ez mennyire egyeztethető össze a "szeretet vallásával" de remélhetőleg keresztények majd megmagyarázzák.

2023. dec. 13. 09:07
1 2 3 4 5 6
 11/56 A kérdező kommentje:

9-es, Izrael hazudik a túszokkal kapcsolatban. A felvételek szerint és a túszok beszámolói szerint is jól bántak velük. A lefejezett 40 zsidó csecsemőkről is kiderült hogy a zsidók hazugsága. Egyébként meg ha már emberrablás, az izraeli börtönök tele vannak ártatlanul elítélt palesztinokkal. Kis túlzással már minden palesztin volt izraeli börtönben.

És ahogy mondtam, Netanyahu saját maga vallotta be hogy Izrael támogatta a Hamaszt:

Anyone who wants to thwart the establishment of a Palestinian state must support bolstering Hamas and transferring money to Hamas. That’s part of our strategy…”

Egy ilyen szélsőséges terrorszervezettre hivatkozva Izrael bármikor megtámadhatja a palesztinokat, elüldözheti őket és elveheti a földjeiket. Továbbá ezzel megosztja a palesztinokat akik így nem tudnak egységesen fellépni. Pont ez történik jelenleg. Tehát itt szó nincs az elrabolt izraeli civilekről. Ez csak egy látszat indok. Izrael el akarja venni

a palesztinok mert a saját zsidó vallásuk szerint őket illeti meg és megparancsolja hogy irtsák ki a többi népet.

2023. dec. 13. 12:48
 12/56 anonim ***** válasza:
100%
Sőt, nem is ejtettek túszokat... azért ne told fullba a kretént, ha javasolhatnám...
2023. dec. 13. 13:02
 13/56 A kérdező kommentje:
Miben toltam túl szerinted?
2023. dec. 13. 13:25
 14/56 anonim ***** válasza:
100%

A keresztények azért támogatják Izraelt a jogos önvédelem keretéig (azon túl már nem), mert másfél ezer zsidót mészároltak le a muszlimok kegyetlen módon, gyermekeket, időseket, védtelen fiatalok százait és több száz embert elhurcoltak, a legfiatalabb túsz 8 hónapos volt, a legidősebbek 80 felett. Akik ezt művelték, azok nem emberek. Jah és jó muszlim szokás szerint rengeteg nőt meg is erőszakoltak. Ugye ezt a magyaroknak nem nagyon kell bemutatni, pár száz éve erre is jártak.

De Izrael is túllő a célon, mert a másik oldalon is sok ártatlan hal meg a bombázások során.

2023. dec. 13. 13:48
 15/56 A kérdező kommentje:

14-es a másfél ezer zsidó legyilkolása hazugság. Azóta kiderült hogy 1200-an haltak meg de ebből is több mint 400 katona volt. Tehát a civil áldozatok száma 7-800 körüli. Közben az is kiderült hogy ebből a 7-800-ból akár többszázzal az izraeli hadsereg végezhetett szándékosan, mert van egy olyan szabályuk hogy inkább megölik a sajátjaikat mint hogy fogságba essenek. Bizony, ezeket véded. Tehát még akár az is lehet hogy nem is volt céljuk civilek gyilkolása csak foglyul akarták őket ejteni. Persze nyilván ez is elítélendő de egészen más a valóság mint amit Izrael állít.

A másik oldalon pedig Izrael közel 20 ezer palesztint gyilkolt meg, többségében nőket és gyerekeket ami már népirtás kategória. Csak a legyilkolt palesztin gyerek áldozatok száma 6-7 ezer lehet. Ezt te elintézted annyival hogy Izrael túllő a célon. Ez nem túllövés a célon hanem vetekszik a nácik tetteivel. Nem tudom sikerült e érzékelned?

2023. dec. 13. 14:12
 16/56 anonim ***** válasza:
93%

Kérdező, álságos vergődés amit csinálsz, meghazudtolod a tényeket, próbálsz mindent összemocskolni magad körül.

A tény: A hamasz betört Izrael területére, megölt rengeteg civilt, megerőszakolt, megkínzott, megcsonkított, stb (erről kamerafelvételek vannak, amik be is lettek mutatva) és elrabolt sok száz ártatlan embert, gyereket, nőt, férfit.

Ezek a tények.

Izrael ezeknek az embereknek a kiszabadításán dolgozik, jól-rosszul, de teszi a dolgát.

Én is elvárnám a hazámtól hogy menjenek a gyerekemért, vagy értem, ha elrabol egy szomszédos ország terror szervezete.

Vissza kellene adni a túszokat kérdező.

Remélem lesz benned annyi gerinc, hogy te is erre jutsz.

2023. dec. 13. 14:17
 17/56 anonim ***** válasza:
95%

"Azóta kiderült hogy 1200-an haltak meg de ebből is több mint 400 katona volt."

Ezek hol derültek ki? A iszlám propagandán kívül persze.

"Közben az is kiderült hogy ebből a 7-800-ból akár többszázzal az izraeli hadsereg végezhetett szándékosan"

Így van, biztos a fesztiválozó fegyvertelen fiatalok gyorsan végeztek egymással, nehogy a kedves muszlimok fogságba vigyék őket úri lakosztályba.

"Tehát még akár az is lehet hogy nem is volt céljuk civilek gyilkolása csak foglyul akarták őket ejteni."

Te ezeket el is hiszed?

"A másik oldalon pedig Izrael közel 20 ezer palesztint gyilkolt meg"

A hamasz számai szerint nem? Az is lehet, mindet a terroristák ölték meg, hogy Izraelt rossz fényben tüntessék fel. Nem?

Látod, én is tudok ilyeneket írni, mint te.

"Ez nem túllövés a célon hanem vetekszik a nácik tetteivel."

A nácik több millió zsidót öltek meg, nem tudom, hogy a történelmet nem ismered vagy direkt próbálod relativizálni a zsidók ellen elkövetett náci népírtást.

2023. dec. 13. 14:38
 18/56 A kérdező kommentje:

"A tény: A hamasz betört Izrael területére, megölt rengeteg civilt, megerőszakolt, megkínzott, megcsonkított, stb (erről kamerafelvételek vannak, amik be is lettek mutatva) és elrabolt sok száz ártatlan embert, gyereket, nőt, férfit."

Nem, ez nem igaz vagy nincs bizonyítva. Igen a Hamasz részéről volt egy támadás és meghalt 7-800 civil illetve elraboltak kb 250 civilt. Az hogy ki ölte meg ezt a 7-800 civilt nem tudni pontosan. Valószínűleg részben a Hamasz és részben az izraeli hadsereg. Ahogy mondtam van az izraeli hadseregnél egy olyan szabály hogy inkább végeznek a saját polgáraikkal mint hogy fogságba essenek. A 40 lefejezett zsidó csecsemőről is kiderült hogy izraeli hazugság.

"Izrael ezeknek az embereknek a kiszabadításán dolgozik, jól-rosszul, de teszi a dolgát."

Izraelt valójában nem érdekli a foglyok kiszabadítása. Azon dolgozik hogy minél több palesztin civillel végezzen és élhetetlenné tegye a gázai övezetet hogy majd rátegye a kezét.

"Én is elvárnám a hazámtól hogy menjenek a gyerekemért, vagy értem, ha elrabol egy szomszédos ország terror szervezete."

Te hol látsz itt mentőakciót? Én csak népirtást látok.

"Vissza kellene adni a túszokat kérdező.

Remélem lesz benned annyi gerinc, hogy te is erre jutsz."

Persze vissza kell adni a túszokat de látom nem érted. Izraelt ez nem érdekli. Ha visszaadják a túszokat Izrael akkor is folytatja a népirtást.

2023. dec. 13. 14:48
 19/56 anonim ***** válasza:
100%

"Ha visszaadják a túszokat Izrael akkor is folytatja a népirtást."

Ez csak a te véleményed, és valószínűleg pontosan tudod hogy hazugság.

Ez csak akkor fog kiderülni ha azok a bűnöző férgek visszaadnák az elrabolt embereket.

Az egész civilizált világ sajnálja a civil áldozatokat mindkét oldalon, és reménykedik benne hogy az izraeli túszok mihamarabb szabadok lesznek.

Csak egy privát kérdés, te valami iszlám (muszlim) ügynök vagy kérdező, akinek az a munkája hogy itt Európában mocskolja a zsidókat?

2023. dec. 13. 14:53
 20/56 anonim ***** válasza:
100%

"Persze vissza kell adni a túszokat"

Akkor miért nem adják vissza? Miért ártatlanok mögé bújik a hamasz nevű gyermek gyilkos muszlim söpredék?

2023. dec. 13. 14:55
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!