A testünk Isten tulajdona, vagy a mi tulajdonunk?
Figyelt kérdés
2023. dec. 9. 07:28
41/49 anonim válasza:
Ilyen alapon lehet hasznos is, hiszen egy kölcsönkapott dologra vigyáznod kell, nem teheted csak úgy tönkre.
Persze ahogy létezik összetört kölcsönautó, vagy lelakott lakás is...
42/49 A kérdező kommentje:
Ha dohányzom, hogy tudom Istent kártéríteni?
Merthogy létezik egy olyan hozzáállás is hogy bocsi összetörtem a kölcsön autót mivel tartozom?
2023. dec. 16. 15:11
43/49 anonim válasza:
Hát... jó kérdés.
Isten azt akarja, hogy az életeddel is őt dicsőítsd.
Nyilván a dohányzás ezt előbb-utóbb tönkreteszi, mert az a nyomorult emberi roncs, ami a halálod előtt lesz belőled, az minden, csak nem dicsőség neki.
Ezt megtéríteni csak úgy lehet, ha azonnal abbahagyod a dohányzást, és ezentúl neki tetsző életet élsz.
44/49 A kérdező kommentje:
De akkor is nyomorultúl halok meg nem?
2023. dec. 16. 23:15
45/49 anonim válasza:
Viszont akkor egész életedben őt dicsőítetted. Ha szerencséd van, még a halálod előtt is.
46/49 A kérdező kommentje:
Hogyan lehet szépen meghalni?
2023. dec. 17. 05:17
47/49 anonim válasza:
Azt tartják szép halálnak, ami lehetőleg gyors, és nem szenved közben az illető (meg nem lesz roncs közben).
48/49 A kérdező kommentje:
Baleset? Szívroham? Embólia? Vagy ha álmában éri bármi?
2023. dec. 19. 07:46
49/49 anonim válasza:
Balesetből a gyors,
szívroham helyett szívmegállás,
az álommal én vigyáznék...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!