A templomba járó emberek, miért ilyenek?
Figyelt kérdés
Volt párszor, hogy bementem misére, de az ott lévő emberek viselkedése elborzasztott. Volt olyan, hogy aki mellé leültem azonnal felpattant és elment onnan. Többször volt, hogy már szinte provokálóan bámultak, gondoltam is, hogy milyen emberek vannak a templomban is kötekednek. De olyan is volt, hogy utcán volt szent menet, és a pap láttam, hogy megvetően méreget a tekintetével. A megjelenésem teljesen konzervatív, nem vagyok ápolatlan. Nekem visszataszító ez a viselkedés.2023. okt. 7. 10:15
1/5 anonim válasza:
Az utcai részt nem értem, de pl ha kis templom, kis gyülekezet, feltűnik nekik, ha új vagy. Ettől függetlenül bunkóság így viselkedniük, de nem gondolom, hogy mindenki ilyen.
2/5 anonim válasza:
Furcsa. Nem láttam még ilyet. Tudnál képet küldeni magadról?
3/5 anonim válasza:
Érdekes, én már voltam számtalan idegen helyen templomba, sose tapasztaltam semmit hasonlót :)
A téged megvetően méregető tekintetet is valószínűleg csak beképzelted.
"hogy milyen emberek vannak a templomban is kötekednek"
A kérdésed is olyan, mintha te szeretnél kicsit kötekedni...
4/5 anonim válasza:
Vasárnapi keresztények. Ott vannak a misén minden héten, de eszük ágában sincs betartani Jézus tanításait.
5/5 anonim válasza:
Én se tapasztaltam még ilyet, pedig többször voltam olyan templomban, ahol még sosem és nincs rámírva, hogy hívő vagyok.
A "szent menet" funkciója meg nem az, hogy közben vigyorogjunk és haverkodjunk. Körmenet a neve amúgy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!