Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Honnan lehet tudni biztosra,...

Honnan lehet tudni biztosra, hogy a föld tényleg nem 6ezer éves? És az ember és az állat nem hirtelen jelent meg?

Figyelt kérdés

#emberi evolucio
2023. szept. 14. 13:41
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
86%

"Ha a rovarok később jelentek meg, mint a gyümölcsfák..."

A rovarok később jelentek meg, mint a gyümölcsfák? :) A legrégebbi ismert rovar közel 400 millió éves, a legrégebbi ismert gyümölcs meg 50 millió éves.

És még istentagadó sem vagyok :D

2023. szept. 15. 15:49
 22/43 Tevenyereggyarto ***** válasza:
100%

“Az evolúcionisták nem teszik fel ezeket a kérdéseket, mert dogmákat nem szokás megkérdőjelezni.”

Oké, az ilyenek után lehet biztosra tudni ,hogy csak trollkodsz, provokálsz s nem akarsz mást csak pörgetni az oldalakat. Csak itt a GyK-n több százszor volt ez téma. És máshol is át volt rágva az elmúlt ~160 évben Darwin óta elégszer a többi témával együtt stb-stb. De ezeket te is tudod jól, csak játszod az eszed.

Ha tényleg érdekelne akkor minimum itt rákeresnél. Spoiler: 0 istentagadás szükséges az egész témához.

2023. szept. 15. 15:50
 23/43 anonim ***** válasza:
100%

Lehet félreérthető voltam, engem nem érdekel egyáltalán, hogy mit magyarázol bele. Ha szó szerint értelmezed a Teremtéstörténetet, akkor a Biblia segítségével válaszold meg. Amit írtál, az nincs benne sehol sem.

2023. szept. 15. 15:54
 24/43 anonim ***** válasza:
0%

Nem én tettem fel a kérdést a 6000 éves földről. A kérdezőnek mondd, hogy ez a kérdés volt már. És mitől trollkodás az, ha a témával kapcsolatban kérdéseket teszek fel?

Ha nem tudsz rájuk válaszolni, akkor minek reagálsz rá egyáltalán?

2023. szept. 15. 15:55
 25/43 anonim ***** válasza:
14%

# 21. Helytelenek az értesüléseid még evolucionista szempontból is.

"A kínai leletekből ismert ősmadár egy új, kiváló állapotban fennmaradt koponyájának vizsgálata alapján azonban kizárható, hogy a korábbi elképzelés szerint magevő lett volna ez az ősállat. A koponyát ma élő madarakéval összehasonlítva, valamint az ősmadár ismert gyomortartalmát elemezve a kutatók arra jutottak, hogy a 120 millió éve élt Jeholornis gyümölcsevő volt."

[link]

Tehát már rögtön becsaptak 70 millió évvel, ami a gyümölcsöket illeti.

Ha istenhívő vagy, nem kell magalkuvónak lenned.

Csak tegyél fel néha magadnak néhány kérdést: Pl. hogy ha nem volt gyümölcs, hogyan szaporodott a gyümölcslégy? Merthogy ő abba petézik.

Vagy amíg nem voltak virágok, mit ettek a méhek? Ésatöbbi...

Ezetleg rájössz, hogy jól át vagy verve. Ragaszkodj inkább a hitedhez.

2023. szept. 15. 16:12
 26/43 anonim ***** válasza:
100%

ma 16:12

Nem helytelenek az értesüléseim. A legkorábbi ismert gyümölcs 50 millió éves. Amit te linkeltél, az közvetett bizonyíték, nem konkrét gyümölcs.

2023. szept. 15. 16:29
 27/43 Tevenyereggyarto ***** válasza:
100%

“És mitől trollkodás az, ha a témával kapcsolatban kérdéseket teszek fel?”

Ne próbáld ferdíteni ,hogy te csak kérdéseket teszel fel s éget a tudásvágy. Tudod jól ,hogy vannak ezekre válaszok, csak játszod magad. S bocsának ,hogy most nincs kedvem lezongorázni 200 oldalt csak azért ,hogy ugyan oda lyukadjunk ki mint most. De ha tényleg érdekel akkor tessék, ha már az iskolában nem sikerült átadni minimum az alapokat akkor itt a GyK-n olvasgass:

https://www.gyakorikerdesek.hu/kereses.php?keres=evolúció

A főoldalról rákeresve az evolúció szóra 111 oldalnyi kérdést ad ki, sokukra bőven 100 feletti kommentek jöttek. S az istenhited nyugodtan megtarthatod, szíved joga. Ha ezek után is ugyan azokkal a lerágott csontokkal jössz akkor nincs mit tenni. Te bajod, tőlem akár hiheted azt is ,hogy lapos a Föld, ugyan az a szint.

2023. szept. 15. 16:32
 28/43 anonim ***** válasza:
0%

27. "Tudod jól ,hogy vannak ezekre válaszok, csak játszod magad."

De vicces vagy! "Tudom, de nem mondom meg!" :-D

Egy frászt vannak rá válaszok. Pontosan tudom, hogy nincsenek rá válaszok, amiket az evolicionisták összehadoválnak az őslevesben magától összeállt csupa balos fehérjeláncról, meg a magától összeállt DNS-ről tele semmiből jött információval, és egyebekről, az dajkamese kisiskolásoknak, akik bemagolják a tankönyvet kérdezés nélkül. Felőlem is nyugodtan hihetsz a Békakirályfi meséjében, miért is ne, a repülő rózsaszín elefántokban is, engem az se zavar.

És minek linkelsz ide más GyK kérdéseket, én erre válaszoltam amit ez a kérdező tett fel. A válasz, sehonnan se tudni, hány éves föld, mert az összes kormeghatározás és számtalan esetben ellentmondanak egymásnak. Ráadásul egy csomó érv van, ami ellene mond az öreg föld teóriának, csak azokat nem szeretik feszegetni, ahogy az általam feltett kérdéseket sem.

Arra meg, hogy honnan lehet tudni, hogy az ember és az állat nem hirtelen jelent meg, szintén az a válasz, hogy sehonnan. Sőt, azt az evolucionisták is elismerik, hogy a közetekben a fajok nem fokozatosan, hanem hirtelen jelennek meg, ráadásul minden előzetes átmenet nélkül. Kambriumi robbanásnak hívják.

Úgyhogy kedves kérdező, kutass még egy kicsit, és nézz utána, hogy ki az, aki át akar vágni téged. Ne hagyd magad!

2023. szept. 15. 17:28
 29/43 Tevenyereggyarto ***** válasza:
100%

“az dajkamese kisiskolásoknak, akik bemagolják a tankönyvet kérdezés nélkül”

Lol😆 Ilyet még átlag kreacionistától is megmosolyogtató olvasni, hát még “fiatalföld-szó szerint vett teremtés” félétől.

Pont azért linkeltem a GyK kérdéseket ,hogy láthassa a Kérdező is: nincs új a nap alatt. Minden amit felhoztál már százszor volt ha nem ezerszer, s ugyan ennyiszer felsültek velük a kreacosok. Ha érdekel akkor olvasol és okulsz belőle. Ha csak trollkodni vagy itt akkor járatod a magadét tovább. Nem véletlenül írtam ,hogy ugyan az a szint mint lapos Földben hinni.

2023. szept. 15. 19:02
 30/43 Darkmoon80 ***** válasza:
100%
Ennyi hazugságot egy kommentben ritkán látni....
2023. szept. 15. 19:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!