Ne kötekedj, nekem nem kell példákat alátámasztanom, én a törvényre hivatkoztam, nem példákon keresztül álmodoztam. A törvény az törvény. Abban nincs olyan engedmény, hogy csak ha az áldozat is össze akarja kötni az életét egy agresszív állattal.
Velem nem a fantáziám játszik, mert én a Biblia betűjére hivatkozok. Te vagy az, aki hamis vagy és egy kivételes példával rukkoltál elő.
Nem érdemes válaszolnod, csak akkor, ha valóban van valami a kezedben, nem puszta kötekedés a célod. Érvekkel lehet vitatkozni, bizonyítékokkal okosabbak leszünk, a kötekedéstől csak felszínes szinten győzöl.
Krisztusról vitatkozzatok ne egy marginális dologra fecséreljétek időtöket.
Krisztus feltámadásával Isten irgalmas és hazugul kuvégzettsége miatt igazsagszolgaltatásban visszakapta Krisztus az életet. Ő az igazság az út és élet, senki sem mehet az atyához nélküle. Az itt tagadók soha nem látják meg Istent. Ha tagadják irgalmát és igazságát abból sem részesülhetnek, csak pokoljárásuk után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!