Létezik Isten?
#31.
Remélem, tudod, hogy mekkora hülyeséget írtál.
"Sem az ember, sem a természet nem képes életet létrehozni élettelen anyagból." Alapból nézd át még egyszer a növények FOTOSZINTÉZISÉRŐL tanultakat! Utána ez következhet:
De megnyugtatlak: Egyik sem bizonyítja, se nem cáfolja holmi isten teremtő létét.
Sziasztok én 1975-be születtem, most taposom a 48-at, egy ideig hívő voltam, fiatalon sokáig hittem a halál utáni szellem életben, de már nem hiszek benne és szerintem halál után nem létezik semmi. Mind csak arra találták ki a mennyországot és a poklot az apostolok, akik még anno nagy régen, mikor az apostolok lángnyelven beszéltek kommunikáltak az apostolok ők terjesztették egész világon át minden országba Isten igéjét és kitalálták a mitológiai szimbólumokat mennyország és a pokol, a sárga az örökkévalóság színe. Kitalálták mind ezeket az apostolok még annak idején, akik még nagy régen lángnyelven beszéltek és szétterjesztették az egész országokba Isten igéjét, hogy mikkel tartsák az embereket félelemben, de nagyon sokáig mikor fiatal voltam én is hívő voltam, de már nem hiszek benne és az én meg a sok ember társak véleménye szerint nincs semmi a halál után, úgyhogy ne görcsöljön senki, merje a saját életét élni mindenki ahogy jól esik neki. Mennyországot és a Poklot ezeket az apostolok találták ki még annak idején, hogy félelembe tartsák az embereket, hogy ne merjenek az emberek gonoszak lenni.
De amúgy halál után nem fog létezni semmi, úgyhogy mindenki merje élni az életét bátran, ahogyan jól esik neki.
Üdv 1975-ös bácsi vagyok. Sziasztok!!!
Ha istent csak a jósággal kapcsolod össze, akkor a világ másik felét ki teremtette?
Hogy létezhetne a jó, rossz nélkül? Az is isten, csak az ember más nevet adott ezen személyiségének.
Szerintem valakik csak kitalálták az Istent és már annyira bebutíthatták az embereket Istennel, hogy már mindenbe Istent képzelik és rángyatják bele az emberek, hogy az Isten így, az Isten úgy, közben meg nincs Isten, az Isten nem csinál senkivel semmit, mert nincs. Nincs Isten nem létezik.
Hanem csak egy sima egyszerű sors van csak és csak a sorsot nevezik és tekintik az emberek Istennek csak egyedül a sorsot, ami egy híján ad a jóból és rosszból egyaránt mindenkinek csak a sorsot.
Szóval nincs Isten, hanem helyette sors van csak és a sorsot nevezzük csak úgy, hogy Isten.
""Hogy létezhetne a jó, rossz nélkül? Az is isten, csak az ember más nevet adott ezen személyiségének.""
Ez amit te írsz 43 válaszoló hülyeség, amit az ember más nevet adott ezen személyiségnek, tudjuk az ördög, de az Isten és az ördög hülye felfogás, hanem csak sors van csak és ami egy híján ad a jóból és a rosszból mindenkinek az a sors az.
És a sorsot nevezzük úgy, hogy Isten.
Igen szerintem is kitalálhatták az Istent, hogy valami legyen, ami az emberek félelemben tartása legyen, mint a tetőn a madárijesztő, hogy mert az ember indulatokkal teli lény és hogy az emberek ne merjenek rosszindulatúakká válni, nem merjenek az emberek gonoszak lenni, azért találhatták ki az Istent, hogy ez legyen az emberek félemben tartása és ha jó leszel, akkor a mennybe mehetsz és ha rossz leszel, lekerülsz a pokolba az ördög kemencéjébe, hogy ez legyen az emberiség félelemben tartása, mint ahogy a házak tetején a madárijesztő.
És közben meg nem lesz semmi a halál után se menny egy mesés szép hely, se pokol az ördög kemencéje, hanem csak simán mindenki megsemmisül, mint ahogy születése előtt se tudott magáról az ember, amikor még a szülei nem hozták a világra, úgyanúgy a halála után se fog tudni magáról senki semmit.
Kérdező!
Isten létezik ezt hivőként állítom, vele szövetségi kacsolatba lehet kerülni a jelenlegi szövetséget
Újszövetségnek nevezik.
Fontos tudni Isten a szövetségen belül cselekszik mindig ő kezdeményezi,hogy az ember keresi és megtalálhatja Istent és a rossz dolgok nem Istentől vannak.
Isten lehet nem létezik úgy igazán, hanem csak az emberek 1700 évnyi elhitetésének a vak hite és az emberek félelmének a képzelete szüleménye Isten.
És még lehet Jézust is kitalálhatták és a nevéből azért csinálhattak Jézus Krisztust, hogy Isten fiának vallhatták, hogy legyen egy úgymond vakon elhitetett hatalom, azaz kereszténység, hogy valamivel visszább lehessen fogni, azaz irányítani, kezelni lehessen az embereket.
Mert ha mindenki egymásnak esne a földön, mindenki visszavágna mindenkinek a haragjával totál veszélyes és katasztrófás lenne a világ úgy.
48
1700 évnél sokkal korábbi az istenhit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!