Bizonyítékok hogy isten létezik?
Álljatok már le ezzel a céltalan szofisztikálással, rögeszmefuttatással!
Isten létét tudományosan BIZONYÍTANI nem lehet!
- Egyelőre,
- igaz, hogy CÁFOLNI sem.
ÉS AKKOR MOST MI VAN!?
A világ történésén sem ez, sem az nem változtat - legfeljebb akkor, ha a Homo sapiens durván belepiszkít az eseményekbe...
A hívőt vezesse a HIT, a tagadóját a TUDOMÁNY, a túlnyomó többség meg bele sem szarik az egészbe. Addig semmi probléma sincs, amíg egyik fél a másikat agresszív eszközökkel véleménye megváltoztatására kényszeríti, vagy nézete miatt terrorizálja.
16-os vagyok!
Köszönöm a mérhetetlen lepontozást. Nem Isten létét próbáltam bizonyítani, csupán a kérdésre válaszoltam. Érdekes módon az említett érvek cáfolatpróbálkozásai az egekbe van pontozva. Csak remélni merem, hogy nem a kérdező 6 accountjának keze van ebben!
#16: ezzel az lehet a probléma, hogy ezek nem bizonyítékok.
A középkorban még nem volt világos, hogy mit lehet bizonyítéknak elfogadni. Ezeket nem.
23#
Remélem nem árulok el titkot:
Ha lenne bizonyíték, akkor nem neveznék HIT-nek!
Én létező érveket soroltam fel, nem bizonyítékokat. Bizonyítatlan érvei az ateistáknak is van bőven.
Viszont a kérdező KONKRÉTAN bizonyítékot kért. Nem érvet.
Amúgy az istenek létezésére érv sincs... max. arra, hogy miért érdemes hinni.
Az ateistáknak viszont vannak bizonyítékai, de most nem ez volt a kérdés.
Bizinyíték nincs, ha lenne akkor nem léteznének ateisták! A kérdező tudatában volt ennek a kérdés megírásának pillanatában is!
Kíváncsian várom, s gondolom a többiek is a megdönthetetlen ateista bizonyítást!!!
Mivel az már legalább 25 alkalommal szerepelt itt, meg amúgy a kérdés nem is erről szól, ezért nem írom le.
Ha érdekel, és ha képtelen vagy visszakeresni, akkor írj ki kérdést.
Ezt is hallottam már legalább 20 alkalommal.
Aztán, mikor megírtam a bizonyítékokat, utána nagy-nagy csönd... de mondjuk olyan is volt, aki egyszerűen nem hitte el a bizonyítékot. Mintha az hit kérdése lenne.
Nyugodtan nézd vissza, itt nem ezt kérdezték. Ha meg lusta vagy, akkor I.J.
😁
A kedves kérdező további 2 kamu accountja is lepontozott😁😁
Szánalmas!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!