Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » A melegekre miért mondják,...

A melegekre miért mondják, hogy az ördögtől való? Vallásosok véleményét várom. Azt mondják eluralkodott ez a mozgalom, leszbikus stb. és ez a sátán műve, miért most hagyták eluralkodni? Kb 20 éve miért volt tabu? Mi történik a keresztények szerint?

Figyelt kérdés

2023. júl. 3. 13:40
1 2 3 4 5 6 7
 61/65 anonim ***** válasza:
42%

Kérdező mint írtam:

"erről már leírtam mi vele a gond.".

Elolvashatom akár 1000x is az sem oldja fel azokat a problémákat amik írtam már előzőleg.

Azt pedig nézd el, hogy nem fogom vissza keresni.

2023. júl. 6. 16:05
 62/65 anonim ***** válasza:
74%

Magam is katolikus vagyok, de elég sok hülyeséget beszél szegény pap, gondolom neki is agyára ment a propaganda.

Az pedig külön érdekesség, hogy ő Istennek bármilyen szexualitást feltételez. Téboly...

2023. júl. 6. 16:54
 63/65 anonim ***** válasza:
42%

Lehetőleg ha tudományról van szó, akkor maradjunk a tudományos oldalaknál.

Ezenfelül lehet nem ártana kicsit szétbontani a kérdést mert már a kérdező a saját véleményébe is kezd belekavarodni.

2023. júl. 6. 17:03
 64/65 anonim ***** válasza:
26%

Azért mert közelítünk a véghez, az utolsó időkhöz. Aki nem látja az vak. Felborult időjárás, gazdasági válság, háború, járvány, emberek megbolondultak, minden egyszerre történik, nincs kiút. Már ateisták azt jósolják, hogy 2035-ig élünk, itt van Gréta kisasszony az is azt mondja, elégünk a Nap alatt, stb. Régen ilyen nem volt.

Kádár rendszerben semmi nem volt, jól éltünk. De nem a politikai rendszer az oka, csak éppen most dől össze minden, ha Kádár élne, akkor is összedőlne...

2023. aug. 18. 23:36
 65/65 anonim ***** válasza:
25%
Te nem vetted észre, hogy pörgeti Isten az idő kerekét? Ez benne van a Bibliában, hogy a választottak miatt gyorsabban telik az idő.
2023. aug. 18. 23:38
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!