A melegekre miért mondják, hogy az ördögtől való? Vallásosok véleményét várom. Azt mondják eluralkodott ez a mozgalom, leszbikus stb. és ez a sátán műve, miért most hagyták eluralkodni? Kb 20 éve miért volt tabu? Mi történik a keresztények szerint?
Kérdező mint írtam:
"erről már leírtam mi vele a gond.".
Elolvashatom akár 1000x is az sem oldja fel azokat a problémákat amik írtam már előzőleg.
Azt pedig nézd el, hogy nem fogom vissza keresni.
Magam is katolikus vagyok, de elég sok hülyeséget beszél szegény pap, gondolom neki is agyára ment a propaganda.
Az pedig külön érdekesség, hogy ő Istennek bármilyen szexualitást feltételez. Téboly...
Lehetőleg ha tudományról van szó, akkor maradjunk a tudományos oldalaknál.
Ezenfelül lehet nem ártana kicsit szétbontani a kérdést mert már a kérdező a saját véleményébe is kezd belekavarodni.
Azért mert közelítünk a véghez, az utolsó időkhöz. Aki nem látja az vak. Felborult időjárás, gazdasági válság, háború, járvány, emberek megbolondultak, minden egyszerre történik, nincs kiút. Már ateisták azt jósolják, hogy 2035-ig élünk, itt van Gréta kisasszony az is azt mondja, elégünk a Nap alatt, stb. Régen ilyen nem volt.
Kádár rendszerben semmi nem volt, jól éltünk. De nem a politikai rendszer az oka, csak éppen most dől össze minden, ha Kádár élne, akkor is összedőlne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!