A melegekre miért mondják, hogy az ördögtől való? Vallásosok véleményét várom. Azt mondják eluralkodott ez a mozgalom, leszbikus stb. és ez a sátán műve, miért most hagyták eluralkodni? Kb 20 éve miért volt tabu? Mi történik a keresztények szerint?
"Lehet külön országok kellenének. Vagy szigetek. Meleg sziget. Leszbi sziget. Hetero sziget. Oszt bódogság vóna."
De vannak akik nem szeretik a más bőrszínűeket sem. Akkor az alapján is külön kéne pakolni az embereket. Vannak akik a hajszínek alapján vagy gondolkodás, vallási nézet alapján is különbséget tesznek....
Végeredményben lényegében annyi sziget kéne ahány ember.
Nem lenne könnyebb megoldás elfogadni az embernek azokat az egyébként nem káros, veleszületett, tulajdonságait amik amúgy is a magánügye?
Legyen ez nemi identitás, vallás, bőrszín, stb.
Rendszerint az egész nem más mint a vezetők megpróbálnak elérni valamit és ezért manipulálják a tömegeket.
Egyébként ma már elég jól mutatják a kutatások is, hogy a melegségnek például milyen genetikai vonatkozásai vannak (nem egy meleg gén). Az embert pedig Isten teremtette, a genetikáját Isten alakította ki.
#12 Ez csak vicc volt, bocsi. Nem kellett volna...
#11 Igen, rosszul tettem fel a kérdést, mármint a bűnbeesésre értettem én is, mint homoszexuális vagy leszbikus cselekedet.
10: ez a válasz úgy rendben van nagyrészt. De a munkásosztály egy széles tarsadalmi réteg volt, akik ellen nem volt zsigeri viszolygása a többi társadalmi csoportnak. A LGBTQP
meg eleve kicsi, pár %. Nagyon heterogén, alapból minxegyik rühelli a többit. Nincs a testi szükségleteken túl más motivációjuk az osztalyharcra. Nem a legerősebb csoport mentális stabilitás alapján sem. Szóval valami építésére nem alkalmasak. De destruktív hangos látványos cirkuszként annál inkább.
Nem hiába nevezik a pederasztákat szodomitáknak is.
Mindenki ismeri a történetet, hogy Isten mennyire gyűlöli a homoszexualitást, az egész várost felégette miatta. (Szodoma!)
Iszonyúan beteg és parázna bűn az, ocsmányság.
A Biblia szerint kevélységük miatt pusztította el Isten ezeket a városokat, mert ők maguk bővelkedtek, de a szegénynek nem adtak.
"Életemre mondom, én, az Úr Isten: Szodoma nővéred, ő és leányai nem cselekedtek úgy, ahogyan cselekedtél te és leányaid. 49Íme, ez volt a gonoszsága Szodoma nővérednek: a kevélység, a kenyér bősége és a gazdagság, az ő és leányainak tétlensége. Kezüket nem nyújtották ki a szűkölködőnek és a szegénynek; felfuvalkodtak és előttem utálatos dolgokat cselekedtek. Ezért elvetettem őket, amint láttad."
Ha igaz lenne állításod, nem lenne város a világban, mert mindenhol vannak és voltak is homoszexuális emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!