Jehova Tanúi. Ti, hogy nem röhögitek el magatokat amikor egy Őrtorony tanulmányozásnál ilyet hallotok?
Az utolsó előtti bekezdésben szerepel egy ilyen mondat:
"A valaha élt legbölcsebb ember, Jézus Krisztus ezt mondta: „Az egészségeseknek nincs szükségük orvosra, a betegeknek viszont igen” (Máté 9:12)."
Ahogy ezt elolvastam, elkapott a röhögés. Következőként ez jutott eszembe: [link]
Ti, amikor ezt halljátok a királyság teremben, hogy nem kap el titeket a röhögés?
Tényleg ez a valaha élt legbölcsebb ember? Hogy aki beteg annak orvos kell aki meg egészséges annak nem?
Saját bölcselet: Ha kinézel az ablakon és borúsnak látod az időt akkor vigyél magaddal esernyőt.
Ennyi elég nálatok ahhoz, hogy valakit bölcsnek nevezzetek?
Azért mert ezek alapvető dolgok és tudjuk, hogy hogyan működik a világ. Nekem azzal a dumával szokták rokonaim odaadni ezeket a folyóiratokat, hogy sokat lehet belőlük tanulni és bölcs gondolatok vannak benne.
Hát lehet, hogy a gondolatok bölcsek, de hogy újat nem mondanak vele az is biztos.
Ezeket a füzeteket I.T.-nek adnám oda ha lejönne a földre, hogy bemutathassam neki, hogyan működik a világunk.
Vagy egy újszülöttnek aki megszületett. Hagytuk 2-3 napig kipihenni a fáradalmakat majd a kezébe nyomjuk ezt a kiadványt, hogy "tessék így működik az emberiség".
Én olvasom ezeket a kiadványokat, de amikor elolvasok egy ilyet majd a végén levonom a következtetést. Rájövök, hogy igazából ezek sima közhelyek és ezt mind tudtam és semmi újat nem mondott.
Ebből következik, hogy igazából tök fölösleges olvasnom ezt mert semmit nem tanulok belőle, elég szomorú, hogy ezek valakinek új dolgok. Például most olvasom, hogy "Ha próbálsz a jóra koncentrálni és a céljaidra akkor az javíthat a mentális állapotodon". Tényleg Sherlock?
Ezek olyan dolgok amiket mindenki tud. A probléma itt általában a kivitelezéssel van. Az ember egyszerűen bele van fáradva abba, hogy bármibe belekezdjen. Ez legjobban a magyar politikán látszik. Olyan intézkedéseket fogadunk el csendben tűrve vagy pár ezer fős tüntetésekkel amiért más európai országokban autókat borogatnának föl és tömeghisztéria lenne.
Az iskola neve: 📜 TORAH 📜(Mózes 5 könyve)
Én téged nem kell megtanítsalak semmire.
Te engem nem kell megtaníts semmire.
Az iskola neve 👉🏽TORAH👈🏽.
Na az megtanít engem is, téged is, a másikat is mindenre!
📜 TORAH 📜 TORAH 📜 TORAH 📜 TORAH 📜
Ami 👉🏽NINCS👈🏽 benne az egy 👉🏽TESZT 👈🏽 számodra!
Térj vissza a Torához 📜
Térj vissza יהוה hangjához 🔥⚡🌪️
Ahogy olvasod kedves kérdező.
A Torah az Atya Mózes által kijelenetett írott szava, és az Atya szava csak Mózes 5 könyvének határáig terjed. Onnan tovább teszt és csapda mindenkinek.
És ezt kérdezte valaki?
Vagy ez most csak úgy kifakadt belőled hétfő este?
Egyrészt nem vagyok keresztény.
Másrészt meg továbbra is hatalmas egoizmusra vall, hogy ki mered jelenteni a saját mesédről, hogy az az egyetlen igaz és mindenki más hülye.
Jehova Tanúi amúgy sem imádnak semmiféle bálványt.
És pls ne beszélj mutogatásról és gúnyolódásról amikor te jössz ide téríteni és kikiáltani a te kis vallásodat.
Én nem követek semmilyen vallást és nem is térítek. Az Atya szava a Torah az nem vallás.
Jehova Tanúi is ugyanoda menetelnek mint a többiek, a bálvány pedig a Jézuska, és ők is azt dícsérgetik.
Sehol a Torában nyoma sincs Jézusnak.
Jó éjt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!