A "gyermekvédelmi" törvény mintájára a gyerekek vallásgyakorlását is tiltani kellene?
Érdekes, hogy amiben szeretnéd, elfogadod a Bibliát szó szerint (még a keresztényeknél is jobban), amiben pedig nem, abban fröcsögve tagadod.
A történészek szerint a kánaáni népek zöme egyszerűen beolvadt a zsidók közé, szó se volt teljes kiirtásról.
Oké, ezek már csak spekulálások.
És ez mit jelentsen?:
"Semmit se érdemes említeni, mert mindenbe belekötsz, amikor kijavítalak,"
Már elnézést de vagy egy csomo dologban téged lehetne kijavitani.
Már a "Hithű katolikus hitlertől" kezdve, azon át hogy konkrétan az Ensz és az orvosok véleményével és szembe mész, egyéni esetekre hivatkozva.
"Én mondjuk pont nem voltam fogyatékos már akkor se, 14 évesen se, a többség viszont az volt."
Arrogancia az szorult beléd...
Kedves kérdező!
Vannak olyan emberek akik inteligensebbek voltak 14 éves korukban, mint más bármikor.
Az még akár érv lehetne, hogy hajlamosabbak megbízni másokban,főleg ha azok tanár vagy más hasonló tekintély szerepében vannak, ugyanakkor vallásgyakorlásukat mégsem kellene betiltani, ez a szülők döntése, a vallásos alapú gyerkszervezetekmeg szerintem a gyakorlatban inkább a vallásból való kiábrándulást segítik elő.
Ugyanakkor azt gondolom, hogy iskolában és olyan helyen ahol a gyerekeknek kötelező tartózkodnia szerintem nem lenne szabad vallást hirdetni,az pedig botrányos, hogy a kormány célként tűzte ki azt, hogy minél több gyermeket neveljenek vallásosnak, ezt ugyanúgy ellenzem,mint a gyerekek vallásgyakorlásának tiltását.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!