Mit gondolsz arról, hogy Böjte Csaba gyerekeket kényszerít arra, hogy Budaházy György szabadulásáért imádkozzanak?
Figyelt kérdés
2023. ápr. 5. 15:46
A kérdező szavazást indított:
Egyetértek, Bházy csak LMBTQ-sokat akart felrobbantani, értük nem kár
Nem értek egyet, én LMBTQ-s vagyok
32 szavazat
1/30 anonim válasza:
A liberálisok meg drag queen estekre viszik a gyerekeiket. Az rosszabb. Sokkal.
2/30 anonim válasza:
Sajnálom hogy kimaradt a kérdésedből egy olyan vválasz, hogy nem vagyok lmbtq-s, de mélyen elítélem a fasiszta patkányokat. Én ezt választanám, és nagyon mély megvetésem azoknak a megalkuvó szardaraboknak, akik egyházi személynek tartják magukat és nácikkal kokettálnak.
3/30 anonim válasza:
Érdekes a horogkeresztényekre már nem vonatkozik hogy "hagyják békén a gyerekeinket!".
4/30 anonim válasza:
Egy nap majd Böjtéről is kiderül, hogy miért is annyira gyerek centrikus.. Ennyi a véleményem.
5/30 anonim válasza:
https://www.youtube.com/watch?v=hv2FxZJNgQ0
Miért ne lehetne börtönben lévő emberekért imádkozni? Az egyház/vallás nem pont a megbocsájtást tanítja?
7/30 anonim válasza:
2 perc, nézzétek meg a kényszerítést, meg amit mond és utána keressétek a kákán a csomót.
8/30 anonim válasza:
Egészen addig kedveltem, tiszteltem Böjtét amíg ki nem derült, hogy politizál.
9/30 anonim válasza:
"Az egyház/vallás nem pont a megbocsájtást tanítja?"
A megbocsátás nem egyenlő azzal, hogy a bűnösnek nem kell bűnhődnie.
10/30 anonim válasza:
A horogkeresztény kifejezés sosem volt aktuálisabb mint ma. Mellé még egy kis pedofil mosdatás. Minden van itt, mint a búcsúba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!