Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Mit gondolsz arról, hogy...

Mit gondolsz arról, hogy Böjte Csaba gyerekeket kényszerít arra, hogy Budaházy György szabadulásáért imádkozzanak?

Figyelt kérdés

2023. ápr. 5. 15:46
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
68%

20# Tehát ha egy Pride nevű rendezvényre egyszer egy szülő kivisz egy gyereket, akkor a fidesz-papok onnantól bármit megtehetnek a gyerekekkel?

Megerőszakolhatják a lelküket, akár molesztálhatják is őket, mert egyszer valaki kivitte a saját gyerekét egy felvonulásra?

Nem értem a logikádat...illetve tudom hogy nincs, de még így is szőrnyű.

Nem is akarom folytatni a többi kifejtését. Szerintem Te/Ti -ha már elkezdtél általánosítani- betegek vagytok. Annyira remegtek hogy a hatalomban maradjatok, hogy hazudhassatok, lophassatok, hogy minden erkölcsi és morális emberi értéket eldobtok inkább.

Undorítóak vagytok :(

2023. ápr. 5. 20:41
 22/30 anonim ***** válasza:
43%

#21: "Megerőszakolhatják a lelküket, akár molesztálhatják is őket, mert egyszer valaki kivitte a saját gyerekét egy felvonulásra?"

Nem. Egyiket se kéne csinálni, de ti, liberálisok, valamiért csak az egyiket ítélitek el, a másikat meg kimagyarázzátok. Miért?

2023. ápr. 5. 21:22
 23/30 anonim ***** válasza:
78%
Bocs, de gyermekvédelmi törvényre hivatkozva nem a fideszesek kérték ki maguknak, hogy a gyereknevelést hagyják a szülőkre?
2023. ápr. 6. 06:27
 24/30 anonim ***** válasza:
18 az jobb
2023. ápr. 6. 14:02
 25/30 anonim ***** válasza:
72%
Amùgy elìtélem mind böjtét, mind Budahàzit
2023. ápr. 6. 14:05
 26/30 anonim ***** válasza:
2023. ápr. 7. 18:23
 27/30 kriszpo ***** válasza:
68%

Én nem ismerem a szituációt, de van egy-két dolog amit tisztázni kell:

- gyerekeket "kényszeríteni" csak a családtagok vagy nevelők (óvónéni,pedagógus) "kényszeríthetnek", de ők is csak indokolt esetben, nevelési céllal

- az egyház, a vallások nem "használhatják ki" a gyerekeket (sem)

- az egyház ne avatkozzon bele a politikába, még akkor sem, ha úgy gondolja (rosszul), hogy joga van hozzá

Én ateista és apolitikus vagyok, mert csak így biztosítható a független, józan gondolkodás. Az LMBTQ-ról is van véleményem (nem gyűlólködő vagy pártoló), de ez most nem ide tartozik.

2023. ápr. 10. 10:25
 28/30 Jossszy3 válasza:
20%
Sok zöldséget tudtok ti összeírni ha akartok
2023. ápr. 10. 11:07
 29/30 anonim ***** válasza:
67%

Én pedig azt mondom nektek, ne csak Budaházyért, hanem Böjte Csabáért, sőt minden LMBTQ-sért is imádkozzunk.

Meg azt is mondom nektek, hogy Krisztus nem az igazakat jött hívni, hanem a bűnösöket, hiszen nem az egészségeseknek kell az orvos sem, hanem a betegeknek.

De imádkozzunk a gyermekekért is, hiszen ilyeneké Isten Országa.

Aki pedig csak egyet is megbotránkoztat e kicsinyek közül, akik Krisztusban hisznek, az jobban teszi, ha azt teszi, amit erről Krisztus mondott.

[link]

2023. ápr. 10. 22:47
 30/30 anonim ***** válasza:
63%
Visszaél a helyzetükkel, rájuk kényszeríti a politikai nézeteit. Ilyen az, amikor valakinek nincsenek szülei. Jó szar lehet árvaházban élni.
2023. máj. 17. 16:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!