Mit gondolsz arról, hogy Böjte Csaba gyerekeket kényszerít arra, hogy Budaházy György szabadulásáért imádkozzanak?
20# Tehát ha egy Pride nevű rendezvényre egyszer egy szülő kivisz egy gyereket, akkor a fidesz-papok onnantól bármit megtehetnek a gyerekekkel?
Megerőszakolhatják a lelküket, akár molesztálhatják is őket, mert egyszer valaki kivitte a saját gyerekét egy felvonulásra?
Nem értem a logikádat...illetve tudom hogy nincs, de még így is szőrnyű.
Nem is akarom folytatni a többi kifejtését. Szerintem Te/Ti -ha már elkezdtél általánosítani- betegek vagytok. Annyira remegtek hogy a hatalomban maradjatok, hogy hazudhassatok, lophassatok, hogy minden erkölcsi és morális emberi értéket eldobtok inkább.
Undorítóak vagytok :(
#21: "Megerőszakolhatják a lelküket, akár molesztálhatják is őket, mert egyszer valaki kivitte a saját gyerekét egy felvonulásra?"
Nem. Egyiket se kéne csinálni, de ti, liberálisok, valamiért csak az egyiket ítélitek el, a másikat meg kimagyarázzátok. Miért?
Én nem ismerem a szituációt, de van egy-két dolog amit tisztázni kell:
- gyerekeket "kényszeríteni" csak a családtagok vagy nevelők (óvónéni,pedagógus) "kényszeríthetnek", de ők is csak indokolt esetben, nevelési céllal
- az egyház, a vallások nem "használhatják ki" a gyerekeket (sem)
- az egyház ne avatkozzon bele a politikába, még akkor sem, ha úgy gondolja (rosszul), hogy joga van hozzá
Én ateista és apolitikus vagyok, mert csak így biztosítható a független, józan gondolkodás. Az LMBTQ-ról is van véleményem (nem gyűlólködő vagy pártoló), de ez most nem ide tartozik.
Én pedig azt mondom nektek, ne csak Budaházyért, hanem Böjte Csabáért, sőt minden LMBTQ-sért is imádkozzunk.
Meg azt is mondom nektek, hogy Krisztus nem az igazakat jött hívni, hanem a bűnösöket, hiszen nem az egészségeseknek kell az orvos sem, hanem a betegeknek.
De imádkozzunk a gyermekekért is, hiszen ilyeneké Isten Országa.
Aki pedig csak egyet is megbotránkoztat e kicsinyek közül, akik Krisztusban hisznek, az jobban teszi, ha azt teszi, amit erről Krisztus mondott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!