Ballib oldalról miért nem szolidárisak Budaházyval? Miért csak a Fidesz és a Mi Hazánk áll ki mellette?
A Fidesz nem áll ki mellette, lásd 2-es választ.
Amúgy nem értem a kérdést. Ha egy LMBTQ-aktivista (ahogy ti szoktátok mondani) állna bíróság előtt, ti mit tennétek? Röhögnétek a markotokba.
1-es)
Van bal/lib oldal Magyarországon. A baloldali (újbalos) és a liberális eszmék és politikai irányzatok összevissza kavarognak az Összefogott pártok és az ő támogatóik, szavazóik fejében. Biztosra veszem, hogy az egyes pártoknak, politikusoknak vagy szavazóknak mind megvan a saját fancy kifejezése arra, hogy ő pontosan melyik politikai irányzatot képviseli, de az csak fogalmi szőrszálhasogatás.
Én személyszerint jobban szeretem progresszív/liberálisnak nevezni őket, de mivel a "progresszív" része a dolognak főleg régi és újbalos elgondolásokból áll, így a bal/liberális is egész pontos kifejezés.
A Fideszt meg hagyjuk már!
A Fidesz a holdudvarával, megmondóembereivel, médiáival kimond, képvisel egy csomó olyan dolgot, amit a Fidesz, fideszes politikusok nem mernek, nem akarnak direktbe fölvállalni. Így úgy tűnik, mintha azt az ügyet a Fidesz képviselné, miközben mégsem. Úgy tesznek a Fidesznél, mintha Polt Péter és Novák Katalin nem az ő bábjuk lenne, mintha nem tudnák elintézni 1 nap alatt Budaházyék szabadon engedését, ha akarnák...
7-es, akkor biztos csak én vagyok annyira szerencsétlen, hogy baloldali liberálisként egy pártot sem találok, aki az én értékeimet képviselné.
Megyek is a sarokba átértékelni mindent, amiben hiszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!