Balosok vs Mi Hazánk?
Nem vagyok balos.
Mondjuk a mi tanyánkot rühellem, tehát szerintük az vagyok.
És alapvetően lesz-rom "a problémákat" is, bármik is legyenek, nem az én problémáim.
Viszont volt most a tanyásoknak egy jó javaslata, a fegyvertartás megkönnyítése.
Én soha életemben nem voltam szavazni, de ha esély van rá, hogy ezt keresztül tudják vinni, akkor rájuk szavazok.
#7 "Akkor a programjuk micsoda?"
Általában közhelygyűjtemény, ami rengeteg pénzbe kerülne. Értékelhető programja volt a régi LMP-nek, a régi Jobbiknak, és volt pár jó ötlete MZP-nek a sok hülyeség mellett, amit összehordott. De se a régi LMP, se a régi Jobbik nincs már, MZP-t pedig kivetették.
#8: A közös programban elég sok konkrétum is volt. Mindenképp több, mint a Fidesz nemlétező programjában.
MZP-t pedig lehet, hogy kivetették, de neki is lesz saját pártja, lehet arra is szavazni.
A Mihasznák Borzalom kivitelezhetetlen hülyeségeket javasol - amikor pedig interjúhelyzetben megkérdezik Bohóczkait, mégis hogy képzeli a gyakorlatban, mindig azzal jön, hogy ez csak egy IRÁNY, egy szándék, ők is tudják, hogy rövid távon lehetetlen, de majd hosszú távon stb.
A baloldal egyből jobb helyzetbe hozná az országot, mert teljesítenék az EU-s feltételeket és azonnal beáramlana a visszatartott EU-támogatás, úhraindulna az Erasmus, csökkenne a korrupció.
Csatlakoznának az Európai Ügyészséghez, stabilizálnák agazdaságot.
Az az igazság, a legjobb gazdasági szakemberek a mai napig a baloldali ellenzék oldalán vannak - pl. Róna Péter, aki szinte egy évtizeddel előrejelezte a 2021 novemberében indult inflációs krízist.
Minden szempontból felkészültebb, hozzáértőbb, képességesebb embereik vannak - és komoly felhalmozott tudásuk, politikai tapasztalatuk.
A Mihasznák Borzalom csak a levegőbe beszél, egy inkompetens, polulista alakulat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!