Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Miért irnak nekem üzenetet...

Miért irnak nekem üzenetet itt többedszer is hogy kérjek biblia olvasást meg látogassak el hozzájuk meg ilyesmi? (csak a jehova tanui szekta más nem ír)

Figyelt kérdés
Amikor visszairom nekik,hogy vigyázzanak ezzel a szektával mert a hamis vallások egyik ágazata akkor vissza se irnak,pedig én csak figyelmeztetni akarom őket hogy legyenek ovatosak és nézzenek utána ennek az egyháznak,mert sokan csapdába estek velük.
2023. jún. 14. 15:22
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
78%

Szerinted miért?

Tiltsd le. Megnyitod és jobbra fönt: letiltás.

2023. jún. 14. 15:50
 2/20 A kérdező kommentje:
egyszer szoktak irni oszt eltűnnek a sülyesztőbe
2023. jún. 14. 16:03
 3/20 anonim ***** válasza:
49%
Mert még az utolsó pillanatok egyikébe is próbál Sátán eltéríteni. Mielőtt megtérsz, olyan nehézségekkel fogsz szembesülni, hogy magad sem érted miken kellett keresztül menned.Ez főleg a vízkeresztségre jellemző időszak, a megtérésnél csak picit. Szent Lélek keresztség előtt meg össztűz, de akkor már van védelmed, és vannak segítőid, akik leveszik/átveszik rólad ezt a harcot, és könnyebb lesz.
2023. jún. 14. 16:34
 4/20 anonim ***** válasza:
22%
*vannak segítőid, akik leveszik/átveszik rólad ezt a harcot+ még az angyalok, mert ők is kellenek,
2023. jún. 14. 16:36
 5/20 anonim ***** válasza:
32%
A könnyen jött dolgok rendszerint ha jobban utána kotorsz, nem Istentől jönnek. Ami Istentől jön, azt sosem könnyű elérni. Azért szinte mindig küzdeni kell. Széles út-keskeny út.
2023. jún. 14. 16:46
 6/20 A kérdező kommentje:
igen,ők se kevesen vannak,az is tény
2023. jún. 14. 16:52
 7/20 anonim ***** válasza:
86%
Mert van nekik egy előírt óraszám és a netes térítés is beszámít ebbe, nem csak az utcai házalás.
2023. jún. 14. 17:02
 8/20 NTBS ***** válasza:
100%
Mert próbálkoznak.
2023. jún. 14. 18:10
 9/20 anonim ***** válasza:
58%

Nekem is pont ma írtak egy üzit. :)

Hiába írom nekik, hogy én már hiszek Jézusban/Istenben, ám a vallást azt nem gyakorlom aktívan, szerintük ez nem elég. xD

Szerintem meg igen.

Te keresztény vagy kérdező?

2023. jún. 14. 18:39
 10/20 A kérdező kommentje:
9-es ha annak lehet azt nevezni hogy elfogadom a bibliát.
2023. jún. 14. 18:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!