Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Keresztények és ateisták!...

Keresztények és ateisták! Tettetek itt fel olyan kérdést,(GYK.hu/valláskritika) melyet úgy éreztétek, hogy az ellenkező fél képviselői nem tudtak megválaszolni, vagy az arra adott válaszuk nem volt kellőképpen kielégítő?

Figyelt kérdés

2023. jún. 6. 17:34
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
JuJo, ezt hol kérdezted?
2023. jún. 7. 09:46
 12/17 Darkmoon80 ***** válasza:
linkelnéd a kérdésedet? Érdekelnének a válaszok.
2023. jún. 7. 10:16
 13/17 A kérdező kommentje:

Engem is érdekelne!

Ha már egyszer úgyis itt vagy Darkmoon80, te sosem szoktál kérdezni?

Már egy ideje itt vagyok, de tőled még egyetlen kérdést sem láttam.

2023. jún. 7. 10:30
 15/17 A kérdező kommentje:

Oké köszönöm a válaszod Darkmoon.

Ment a zöld.

2023. jún. 7. 12:52
 16/17 Darkmoon80 ***** válasza:
Köszi!
2023. jún. 7. 13:13
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Kevés olyan kérdésre emlékszem ahol a hívők rendesen vitáztak és ott is nagyjából arra futott ki a dolog, hogy abban maradtak, hogy nincs olyan érvük amit érdemben feltudnának hozni a témában.

Ezt leszámítva, olyanra emlékszem most csak ahol a hívők mellé beszéltek, képtelen voltak a kommunikáció alapjaira is, lényegében káromolták a saját istenüket, és hasonló ínyencségeket műveltek.

UI.:

Nem olvastam minden kérdést és nem a gyakori kérdéseken jelenlévő hívőket akarom leszólni pusztán akikkel "találkoztam azokat jellemeztem.

2023. jún. 8. 18:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!