Mi a véleményetek az ateistákról?
Sajnálom, hogy nem látják a valóságot, és az utolsó pillanatig reménykedek némelyik esetében, hogy kapjon kegyelmet odafentről és legyen lehetősége megismerni a Mindenható Istent.
Az okkult ateistákat, akik masszívan mágiáznak egyebek-átlépem.Ha kell megvívom a harcot. De ezek nem az átlag ateisták. Ez más kategóra ami már messze túlmutat a kérdéseden.
Én egy neoprotestáns felekezetben bibliakört vezettem, istentiszteletet is tartottam, szóval azt gondolom, hogy a keresztény valóságot volt időm mégismerni. Köszönöm, de elég volt.
A kérdésre válaszolva:
Sokfelék vagyunk. Annyi közös van bennünk, hogy nem hiszünk Istenben. Ebből fakadóan az ateistákat nem lehet egzakt módon megítélni.
Az hogy minden teistát hülyének néznek, csak ők a helikopterek.
Az élvezeteknek hódolnak, önként térdelnek egy falatnyi élvezetért, undorító ez az erkölcstelenség és gyengeség ami a szívükben lakozik. Nem erre a világra valók.
#1. Ne fáraszd magad értük! jól megvannak nélküled is.
Közel állok az ateizmushoz, de arra kérek minden irgalmas jótét lelket,
IMÁDKOZZON #8. válaszadó lelki üdvéért, főleg tudatzavarának szerencsés gyógyulásáért! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!