Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Mi a véleményetek az ateistákról?

Mi a véleményetek az ateistákról?

Figyelt kérdés
2023. máj. 8. 19:23
 1/10 anonim ***** válasza:
15%

Sajnálom, hogy nem látják a valóságot, és az utolsó pillanatig reménykedek némelyik esetében, hogy kapjon kegyelmet odafentről és legyen lehetősége megismerni a Mindenható Istent.

Az okkult ateistákat, akik masszívan mágiáznak egyebek-átlépem.Ha kell megvívom a harcot. De ezek nem az átlag ateisták. Ez más kategóra ami már messze túlmutat a kérdéseden.

2023. máj. 8. 19:46
 2/10 anonim ***** válasza:
70%

Én egy neoprotestáns felekezetben bibliakört vezettem, istentiszteletet is tartottam, szóval azt gondolom, hogy a keresztény valóságot volt időm mégismerni. Köszönöm, de elég volt.

A kérdésre válaszolva:

Sokfelék vagyunk. Annyi közös van bennünk, hogy nem hiszünk Istenben. Ebből fakadóan az ateistákat nem lehet egzakt módon megítélni.

2023. máj. 8. 19:58
 3/10 anonim ***** válasza:
71%
Szerintem kedves, felvilágosult emberek, meggyőző érvekkel véleményeznek, nem bűntudatkeltéssel.
2023. máj. 8. 20:16
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Így önmagában semmit. Mintha azt írnánk, hogy mi a véleményem pl. a taxisofőrökről vagy a zongoristákról. Egy nagyobb kupac emberről nem szeretek általánosító véleményt mondani. Egyes emberekről tudnék, akiket jobban megismertem.
2023. máj. 8. 20:34
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudnék általánosítani, de az mindegyikre kiterjed, hogy nem ítélem el őket. A párom is ateista, én pedig hívő vagyok. Mindig is maximálisan tiszteletben tartottuk egymást ezen a téren is.
2023. máj. 8. 22:27
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem agresszív, lekezelő, akkor nem zavar.
2023. máj. 8. 23:45
 7/10 anonim ***** válasza:
74%
Az a véleményem, hogy vallási kérdésekben többnyire toleráns emberek, akiket mérsékelten érdekelnek a vallások, a legtöbbjét egyáltalán nem érdekel semmilyen vallás.
2023. máj. 9. 13:34
 8/10 anonim ***** válasza:
4%

Az hogy minden teistát hülyének néznek, csak ők a helikopterek.

Az élvezeteknek hódolnak, önként térdelnek egy falatnyi élvezetért, undorító ez az erkölcstelenség és gyengeség ami a szívükben lakozik. Nem erre a világra valók.

2023. máj. 9. 16:42
 9/10 Jégszív ***** válasza:
83%

#1. Ne fáraszd magad értük! jól megvannak nélküled is.

Közel állok az ateizmushoz, de arra kérek minden irgalmas jótét lelket,

IMÁDKOZZON #8. válaszadó lelki üdvéért, főleg tudatzavarának szerencsés gyógyulásáért! :-)

2023. máj. 9. 18:01
 10/10 anonim ***** válasza:
82%
8.: Még jó, hogy te aztán cseppet sem vagy undorító és gyenge figura...
2023. máj. 11. 19:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!