Mi a velémenyed?
egy hit testvérrel beszélgettem, írtam ide tegnap de teljesen más témáról..most újat írok! a homoszexualitásról is kérdeztem ezt a hit testvért!
Kedves X.Y! ugye tudod ha a te gyereked meleg lenne, egy szülőnek elkell fogadni, mert az ő gyereke, ő hozta a világra, ő nevelte!
hit testvér válasza: Hát ha meleg lenne a gyerekem, elmondanám neki először hogy ez bün a Teremtő előtt, ez a Sátántól van, ebből ha Jézushoz könyörög, megszabadul, mert az Úr Jézus a szabaditó, de ha a gyerekem nem.hallgatna rám, akkor is elfogadnám, de sajnos ezért majd neki kellene ám felelnie az Úr előtt... mi hívő szülők kotelessegunk Isten utjara nevelni gyerekeinket de ha nem fogadjak el, akkor.majd felelni fognak Mennyei Atyank elott egyszer
Igen bátor dolog lenne,ha mindenki a saját meglátását felvállalná és nem adná "valaki"szájába!
Mint minden ember s így minden"hit testvér"véleménye ebben a kérdésben is különböző.
Sajnos értelem nélküli,fanatikus,aki általánosít.
", ez a Sátántól van,"
Tehát Isten olyan hatalmat adott a Sátánnak, hogy belepiszkáljon az emberek genetikájába és végig nézte ahogyan ezt meg is teszi, hogy aztán "megszabadíthassa" .
Ez mekkora hazugság.
"ebből ha Jézushoz könyörög, megszabadul, "
Ezzel az elgondolással az a baj, hogy nem igaz. Majd ha lesz, legalább 1 ember aki tényleg, bizonyítottan eredetileg homoszexuálisból heteroszexuálisa változik akkor majd vissza térhetünk erre a részre.
"elmondanám neki először hogy ez bün a Teremtő előtt,"
Előtted. Ne használd ki Istent a saját kényed kedved szerint.
"elmondanám neki először hogy ez bün a Teremtő előtt,"
"ha Jézushoz könyörög, megszabadul, "
" majd neki kellene ám felelnie az Úr előtt"
Ezek pedig azok a dolgok amikkel egy hatalmas sor mentális problémába kergetik szerencsétlen gyerekeket az öngyilkossággal bezárólag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!