Szerinted ez így jó vagy nem? Mi véleményed?
Régen elvileg szokás volt, hogy mivel - főleg télen - nagyon korán feküdtek, és később keltek, éjszaka felkeltek akár 2-3 órára is, majd visszafeküdtek. Mondjuk a középkorban - állítólag - ezt imádsággal töltötték, nem rejszolással, de azért párok biztos összebújtak... Nem tudom.
Viszont én sem tudok végigaludni egy éjszakát. Három-négy óra múlva felébredek, mikor mire: éhes vagyok, szomjas vagyok, pisilni kell, hideg van, meleg van... Egy darabig próbálkoztam azzal, hogy mindenképp elmegyek wc-re, iszok pár kortyot, meg eszek és beállítom a hőmérsékletet alvás előtt, aztán pár éve rájöttem, hogy ez van, ilyen vagyok, én ennyit tudok egyszerre aludni. Általában felkelek, iszok egy pohár vizet, wc-zek, bekapcsolom kicsit a tv-t, elszívok egy cigit, aztán megyek vissza aludni. Így is bőven megvan a 6-7 óra alvás minden nap, és kipihenten ébredek reggelente. Gondolom, te is ilyen vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!