Na erre tudtok varni gombot Jehova tanuk? Már elegem van az egyik felhasználóból aki bombáz priváttal és próbálja belémmagyarázni a 144 ezer embert és a megtisztított földet ezért kifejtem a véleményem
Kedves tanuk!
Jézus lent volt a pokolban miután keresztre feszítették és magával vitte az összes halottat, igen az összeset,akik igazából a seolba nyugodtak.
Jézus a pokolban és a Sátán birodalmában találkozott a halállal és nem vetete tűzbe? Kérdés hogy miért?
Azért mert az emberi lény Ádám és Évával kezdődött és tudjuk hogy ők nem haltak meg. Jézus azt az állapotot nem szeretné visszahozni mert az emberi lélek nem arra vágyik, hogy egy megtisztított földön éldegéljen, fákról egyen stb. Az emberi Lélek Istennel szeretne lenni és vissza kerülni mellé nem pedig hús vér testben éldegélni Sátán mentesen. Semmi érdekes nem volna benne. Úgy hogy hagyjatok engem békén a megtisztított földel meg a 144ezer emberrel. Mindenki halála után mennybe jut nincs pokol és nincs többé seol.
Nem vagyok tanu de...
"Azért mert az emberi lény Ádám és Évával kezdődött és tudjuk hogy ők nem haltak meg"
Hjaj...
Nem ugy van hogy ha esznek a fárol meg halnak? Isten hazudott?
"Mindenki halála után mennybe jut nincs pokol és nincs többé seol."
Akkor már nyugodtan ölhetünk, lophatunk, a melegek meg házasodhatnak és z abortusz is mehet, nem?
Hiszen ugyis a mennybe megyünk.
Na én nem tudom hogy mennyire ismered a bibliát szoval itten vannak ezek itt:
"Dán 12,2
Akik a föld porában alszanak, azok közül sokan feltámadnak, némelyek örök életre, mások gyalázatra, örök kárhozatra.
Mk 3,29
De aki a Szentlelket káromolja, nem nyer bocsánatot mindörökké, bűne örökre megmarad."
A többit meg:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!